Γιατί να μένεις σε κάτι μέτριο, όταν υπάρχει πάντα κάτι πιο ποιοτικό;

«Βρίσκουμε καταφύγιο στη μετριότητα, από απελπισία για το ωραίο που ονειρευτήκαμε», είχε γράψει κάποτε ο Γκυστάβ Φλωμπέρ και ποιοι είμαστε εμείς για να τον αμφισβητήσουμε;

Διότι όταν μένεις σε κάτι μέτριο επειδή ξεχνάς, βαριέσαι ή φοβάσαι να ψάξεις για κάτι καλύτερο, τότε σιγά σιγά ξεχνάς όσα ήθελες ή ονειρευόσουν και ακόμη χειρότερα, δεν απολαμβάνεις τη ζωή σου όπως θα έπρεπε να τη ζεις, δηλαδή πιο όμορφα και πιο ποιοτικά. 

Δεν γνωρίζουμε αν η μετριότητα είναι πράγματι η μεγαλύτερη «αμαρτία», ωστόσο, εκείνο που μπορούμε να γράψουμε με σιγουριά είναι ότι αν δεν «ψάχνεσαι», θα μένεις πάντα στα ίδια και τα ίδια -και δεν θα βάλεις στην καθημερινότητά σου την απαραίτητη ποιότητα που συχνά αισθάνεσαι πως λείπει σε αρκετούς τομείς της ζωής σου. Και πίστεψέ μας, όταν όλοι και όλα γύρω σου εξελίσσονται, βελτιώνονται και αναβαθμίζονται, δεν είναι υπέρ σου να μένεις στάσιμος, σταθερός και «κολλημένος» σε καθετί μέτριο. Ναι, αν δεν είσαι διατεθειμένος να ρισκάρεις για το ασυνήθιστο, θα πρέπει να συμβιβαστείς με το συνηθισμένο και -δυστυχώς- σε πολλές περιπτώσεις, το συνηθισμένο και το μέτριο δεν θα σε πάνε εκεί που θέλεις και κυρίως, δεν θα σε βοηθήσουν να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Γιατί, λοιπόν, να μένεις σε κάτι μέτριο, όταν υπάρχει κάτι πιο ποιοτικό για εσένα; Στην περίπτωση που σε πείσαμε να «ξεκολλήσεις» από τις μέτριες καταστάσεις που βιώνεις, συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις πώς θα βάλεις αυτή τη σεζόν λίγη επιπλέον ποιότητα στην καθημερινότητά σου. Η λίστα που ακολουθεί θα σου δώσει την έμπνευση να απομακρυνθείς από οτιδήποτε «μέτριο» σε κρατάει πίσω.

Έχεις βολευτεί μαζί της (και φοβάσαι να το παραδεχθείς) 

Είστε μαζί εδώ και μερικά χρόνια ή λίγους μήνες και αισθάνεσαι πραγματικά άνετος δίπλα της. Είσαι σίγουρος όμως, ότι αυτή η σχέση σου προσφέρει πραγματικά όσα θέλεις και χρειάζεσαι; Από το πόσο τη θέλεις μέχρι το πόσο ενθουσιάζεσαι κάθε φορά που τη βλέπεις και από το πώς ονειρεύεσαι -ή όχι- το μέλλον σου μαζί της. Αν δεν μπορείς να δεις το «αύριο» με την κοπέλα που έχεις δίπλα σου, αν δεν θέλεις να την αγγίζεις κάθε φορά που είναι κοντά σου, αν προτιμάς να περάσεις και αυτό το Σαββατοκύριακο με τα φιλαράκια σου παρά να τη συναντήσεις, τότε μπορεί να βρίσκεσαι σε μία μέτρια σχέση. Ναι, ο έρωτας δεν διαρκεί για πάντα όμως, όταν βρίσκεσαι σε μία σχέση πραγματικά ξεχωριστή, μπορείς να το νιώσεις. Γιατί να μένεις σε κάτι μέτριο, όταν εκεί έξω υπάρχει μία γυναίκα που μπορεί να σε εμπνεύσει και να βγάλει στην επιφάνεια τον καλύτερό σου εαυτό; Μην φοβηθείς πως θα χάσεις τη βολή σου. Τόλμησέ το, αλλά φρόντισε να είσαι σωστός απέναντί της. Ξεκαθάρισε, δηλαδή, τη θέση σου εγκαίρως.

imp2

 

Δεν το «ψάχνεις» με τις εξελίξεις και την τεχνολογία

Τι σχέση έχει η τεχνολογία με την ποιότητα της ζωής σου; Μεγάλη θα σου πούμε εμείς. Διότι οι tech εξελίξεις δεν αφορούν μόνο στα social media ή τις gaming βραδιές με την παρέα σου. Στην πραγματικότητα, η τεχνολογία σήμερα επηρεάζει -και σε πολλές περιπτώσεις με θετικό τρόπο- πολλούς τομείς της ζωής σου και μάλιστα, μπορεί να κάνει την καθημερινότητά σου ακόμη πιο ποιοτική. Γιατί, λοιπόν, να μένεις «κολλημένος» στο παλιό σου ρολόι όταν εκεί έξω υπάρχει ένα smartwatch που μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις τα επιπλέον κιλά που πήρες στις διακοπές; Γιατί, άραγε, μένεις στον μέτριο υπολογιστή σου όταν εκεί έξω υπάρχουν «εργαλεία» που μπορούν να κάνουν τη δουλειά σου πιο ποιοτική; Και κυρίως, έχεις ακούσει για το ηλεκτρονικό τσιγάρο νέας γενιάς myblu™ που κυκλοφορεί στην αγορά;

Με το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό τσιγάρο νέας γενιάς η φάση είναι click & go, τόσο απλά, τόσο πιο ποιοτικά και κυρίως, τόσο ασυμβίβαστα. Διότι αν το ψάξεις το θέμα, θα διαπιστώσεις πως το myblu™, σου προσφέρει μία νέα και πιο ποιοτική εμπειρία ατμίσματος. Θα βρεις, λοιπόν, άμεσα την προγεμισμένη κάψουλα με τη γεύση που σου αρέσει και θα καταφέρεις να ξεφύγεις από τη μετριότητα, ενώ μεταξύ άλλων, τόσο εσύ όσο και οι γύρω σου, θα επωφεληθείτε από την ευχάριστη οσμή του myblu™. Θα το φορτίζεις σε 30 λεπτά με τον USB φορτιστή του myblu, θα βάζεις σε χρόνο «ντετέ» την κάψουλα με τη γεύση που προτιμάς και θα φεύγεις. Δες το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβεις!

 

 

 

Η καθημερινότητά σου είναι γεμάτη με συμβιβασμούς

Αλήθεια, μήπως λες περισσότερα «ναι» σε πράγματα που δεν θέλεις να δοκιμάσεις ή προτάσεις που δεν θέλεις να δεχθείς, μόνο και μόνο για να είσαι αρεστός σε όλους; Αν στόχος σου είναι να είσαι «ΟΚ» με τους πάντες και να αρέσεις σε όλους, τότε σύντομα ενδέχεται να μην σου αρέσει ο ίδιος σου ο εαυτός. Διότι κάπου ανάμεσα στους πολλούς συμβιβασμούς και τις υποχωρήσεις, θα χάσεις τον εαυτό σου και την ποιότητα της ζωής σου. Μάθε να λες, λοιπόν, περισσότερα «όχι» -στους φίλους, την κοπέλα σου, τους γονείς σου και τους συναδέλφους- και δεν θα χάσεις. Μην ξεχνάς, άλλωστε, πως μία ζωή γεμάτη συμβιβασμούς, είναι μία ζωή μέτρια.

imp23

 

Εν έτη 2019, όλα «τρέχουν» και αλλάζουν με ταχύτητες διαστημικές. Δεν γίνεται να μην παρακολουθείς τις τεχνολογικές εξελίξεις και να μην ξέρεις τι κυκλοφορεί εκεί έξω -και μπορεί να σε πάει από το μέτριο στο κάτι καλύτερο και πιο ποιοτικό! Άρχισε να «ψάχνεσαι», λοιπόν, και να έχεις τα μάτια σου «ανοιχτά». Από το «έξυπνο» ρολόι μέχρι το myblu™, το ηλεκτρονικό τσιγάρο νέας γενιάς που πάει την εμπειρία σου σε άλλο, περισσότερο ποιοτικό επίπεδο. Τα καλά νέα είναι πως σήμερα, η τεχνολογία σε βγάζει από τη μετριότητα και σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο εύκολη και ποιοτική.

Something Better. Αυτό είναι το «μυστικό». Βρες, λοιπόν, εκείνο το κάτι που θα σε πάει από το μέτριο στο κάτι πιο ποιοτικό και θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας σου!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved