Πίτσα με βάση από τηγανητό κοτόπουλο;

Τα σέβη μας στον θεούλη που το σκέφτηκε.

Όλοι εδώ στο Ratpack αγαπάμε το junk food. Είναι μία μικρή δόση χαράς μέσα στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Και αν αγαπάμε κάτι περισσότερο από το ίδιο το junk food, είναι η φαντασία που το απαρτίζει στις συνταγές. Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορα στο YouTube. Από onion rings γεμιστά με μοτσαρέλα και μπέικον, μέχρι burgers που αντί για ψωμάκια καλύπτονται από λαζάνια. Και αυτές είναι μόνο δύο από τις εκατοντάδες ιδέες που έχουν οι καλοφαγάδες εκεί έξω. Και κάπου εκεί καταφθάνει αυτό εδώ το αριστούργημα.

 
Το Chizza είναι το νέο πάντρεμα του τηγανητού κοτόπουλου με την pizza και είναι ήδη πραγματικότητα στα KFC της Σιγκαπούρης. Απαρτίζεται από το παραδοσιακό τηγανητό κοτόπουλο, που καλύπτεται από σάλτσα ντομάτας, ανανά, ζαμπόν και μοτσαρέλα. Μπόμπα δηλαδή. Η συνταγή γνωρίζει τόσο μεγάλη επιτυχία, που διαβάζουμε σε κείμενο πως σκέφτονται σοβαρά να τη φέρουν και στην Ευρώπη. 
 
Είτε σ' αρέσει το πάντρεμα είτε όχι, αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους αυτούς που προσπαθούν καθημερινά να κάνουν το junk food μας καλύτερο...


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved