Αν ο Steve Jobs πίνει καφέ στην Αίγυπτο, οι υπόλοιποι διάσημοι τι κάνουν;

Οι πιο διαδεδομένες θεωρίες συνωμοσίας για τους celebrities που σκηνοθέτησαν τον θάνατό τους.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια φωτογραφία του Steve Jobs(;) στην Αίγυπτο. Με αυτόν τρόπο, τουλάχιστον, αναπαράγουν όλα τα ξένα ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης αυτή την είδηση. Γιατί, ναι, όταν μιλάμε για τον συνιδρυτή της Apple, πρόκειται για είδηση. Η αλήθεια είναι πως ο κύριος στην φωτογραφία, του μοιάζει αρκετά και η λήψη είναι τόσο καλή, που αν είχε δημοσιευτεί πριν τον θάνατό του το 2011, θα πιστεύαμε πως είναι εκείνος.

Ο CEO της Apple, συνήθιζε να περπατά χωρίς παπούτσια όταν ήθελε να σκεφτεί το επόμενο μεγάλο τεχνολογικό του project. Όπως φαίνεται, ο «Jobs του Καΐρου», είναι ξυπόλητος(;) και αυτό ήταν αρκετό για τους χιλιάδες που είδαν αυτή τη φωτογραφία στο Reddit, να πειστούν και να προβούν στις ανάλογες εικασίες. Κάπου εδώ, κρίθηκε σκόπιμο να θυμηθούμε και στη συνέχεια να σου θυμίσουμε όλες αυτές τις φορές που όταν ένας διάσημος πέθαινε, τον επανέφεραν στην ζωή σαν άλλο ηλεκτροσόκ οι θεωρίες συνωμοσίας.

Τώρα που είδες και τους υπόλοιπους γνωστούς που μπόρεσαν ή σκηνοθέτησαν τη φυγή τους από του χάρου τα δόντια, είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Η φωτογραφία του Steve Jobs, «έριξε» το διαδίκτυο και φυσικά, δημιουργήθηκαν πολλά βίντεο που σχολιάζουν τον χαλαρό του καφέ στην Αίγυπτο.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved