Γιατί η Αμερική έχει τόσο μεγάλη ψύχωση με τις θεωρίες συνωμοσίας;

Όταν ο κόσμος βλέπει παντού UFO, αλλά αδιαφορεί για όσα γίνονται τριγύρω του.

«Και αν δεν ήταν εξωγήινοι, τότε τι ήταν;» ρώτησε η Washington Post όταν κάποιοι πιλότοι υποστήριξαν πως είδαν ένα απίστευτα γρήγορο UFO στον ουρανό της Ιρλανδίας. Φανταστείτε μια από τις πιο παλιές και σοβαρές εφημερίδες της Ελλάδας, να είχε για τίτλο κάτι παρόμοιο. Μπορεί να έχει ήδη συμβεί, όμως σίγουρα, δεν έγινε πρόσφατα και σίγουρα, δεν πούλησαν τα ίδια φύλλα (λογικό, αν το πάρουμε πληθυσμιακά).

Πριν λίγες μέρες, οι New York Times, με ρεπορτάζ τους, έφεραν στην επιφάνεια μία ακόμη ιστορία που έχει ήδη προκαλέσει αναστάτωση στην Αμερική. Πέντε μέλη του ναυτικού, σε συνεντεύξεις τους, μίλησαν για τις εμπειρίες τους και τα UFO που πετούσαν πάνω από τα κεφάλια τους την περίοδο 2014 και 2015.

Ο υποπλοίαρχος Ryan Graves, υποστηρίζει πως έβλεπε από ένα UFO σχεδόν καθημερινά και πως εκείνα μπορούσαν να φτάσουν εξωπραγματικές ταχύτητες και σε απίστευτα υψόμετρα. Αυτό που τον εντυπωσίασε, όμως, ήταν η ικανότητά τους να σταματούν και να αλλάζουν πορεία ακαριαία και ύστερα να αναπτύσσουν υπερηχητική ταχύτητα. Όπως ο ίδιος υποστήριξε, ανέφερε τα περιστατικά στο Πεντάγωνο και στο Κογκρέσο, αλλά…

Σύμφωνα με το Politico, o αμερικανικός στρατός έχει ζητήσει από τους ανθρώπους του που υπηρετούν την πατρίδα, να αναφέρουν αν εντοπίσουν κάτι περίεργο αλλά να μην τα ονομάζουν UFO. Από την άλλη, το πολεμικό ναυτικό όπως και αεροπορία, λαμβάνει τις μαρτυρίες αυτές σοβαρά υπόψιν για λόγους ασφαλείας και τις ερευνά. Γενικά, ένα μπέρδεμα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ufo gif

 

Τα τελευταία χρόνια, είναι σημαντικά για τα άτομα που πιστεύουν στην ύπαρξη εξωγήινων. Το πρόγραμμα που κόστισε στην αμερικανική κυβέρνηση 22 εκατομμύρια δολάρια, ήταν η μεγαλύτερή τους ελπίδα και αυτό γιατί, το Advanced Aerospace Threat Identification, θα ερευνούσε ανεξήγητα φαινόμενα. Αυτό, τίποτα παραπάνω. Ακόμα περιμένουν, ακόμα περιμένουμε. Η ερώτηση που προκύπτει, είναι γιατί υπάρχει αυτή η ψύχωση με τα UFO στην Αμερική. Η απάντηση αγνοείται, όπως και η ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

Η συνωμοσιολογία καλά κρατεί. Ακόμα και ο Donald Trump, είχε δηλώσει πως αν λάβει ποτέ πληροφορίες για την ύπαρξη εξωγήινων, θα τις μεταφέρει στον κόσμο. Αυτό, ακόμα και αν αποκλείσουμε τα άλλα περιστατικά, δείχνει το πόσο σημαντικό είναι για τον μέσο Αμερικανό πολίτη η αναφορά σε UFO.

Τι γίνεται πια σε αυτή τη χώρα;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved