Όλη η Αμερική μιλάει για αυτό το μπέργκερ και μάλλον υπάρχει λόγος

Οι ουρές που σχηματίζουν οι Αμερικανοί για να το γευτούν, δείχνουν πως έχει κάτι το ιδιαίτερο.

Τις τελευταίες ημέρες, η πλατφόρμα που συνηθίζει να φιλοξενεί περίεργες αντιπαραθέσεις, πολλές φορές ηλίθιες και ανούσιες, φιλοξένησε αυτή τη φορά ένα κύμα από μηνύματα και εξομολογήσεις που μιλούν για κάτι με περίσσιο θαυμασμό. Στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, όλοι ασχολούνται με ένα μπέργκερ. Αν βγάλεις από το μυαλό σου κάθε στερεοτυπική σκέψη, όπως για παράδειγμα: Αμερικανοί+Μπέργκερ=Love, τότε ίσως καταλάβεις περί τίνος πρόκειται.

Στο twitter, λοιπόν, το νέο μπέργκερ της γνωστής αλυσίδας Popeyes, έγινε trend. Ο λόγος; Eίναι η πρώτη τους προσπάθεια καθώς όλα τα χρόνια, από τότε που δημιουργήθηκε, έπαιζε αποκλειστικά στην κατηγορία «φτερούγες». Για να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο, τα Popeyes, από το 1972, όταν και ιδρύθηκαν, είναι ο μεγάλος αντίπαλος του γνωστού κοτόπουλου από το Κεντάκι. Ναι, των KFC. Για πρώτη φορά από τότε, επιχείρησαν να μεγαλώσουν τον κατάλογό τους με ένα chicken sandwich.

Έξω από τα Popeyes, σχηματίζονται καθημερινά ουρές. Λόγω της τρομερής διαδικτυακής «αναστάτωσης» από τις 12 Αυγούστου και μετά, μεγάλα ξένα ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης, έγραψαν για αυτό, έκαναν την κριτική τους και το σύγκριναν με άλλα μπέργκερ. Γενικά, έχει ξεσπάσει «πόλεμος» για το ποιο chicken sandwich μεταξύ άλλων γνωστών αλυσίδων, είναι καλύτερο.

 

 

Αυτή η διαμάχη, έφτασε μέχρι και την τηλεόραση. Περίεργη χώρα αυτή η Αμερική.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved