Τώρα μπορείς να νιώσεις σαν τον Jack Sparrow και να νοικιάσεις ένα πειρατικό πλοίο

Ελπίζουμε να έχεις και την ίδια αγάπη για το ρούμι.

Ένα από τα παιδικά όνειρα όλων, ήταν να γίνουμε πειρατές. Όχι για το εγκληματικό της υπόθεσης αλλά για τις συγκινήσεις και τις περιπέτειες που μπορεί να σου προσφέρει η θάλασσα. Και για τα αμέτρητα ταξίδια φυσικά, που σου δίνουν την ελευθερία που πάντα ήθελες αλλά ποτέ δε γνώρισες. Βέβαια, μικρό παιδί ήσουν και όλα τα όνειρα επιτρέπονται, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αυτά έγιναν ή θα γίνουν πραγματικότητα. Έτσι πίστευες τουλάχιστον μέχρι να μάθεις πως πλέον, μπορείς να νοικιάσεις το δικό σου πειρατικό πλοίο.

Με το Airbnb να έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, έπρεπε να το περιμένουμε πως, αργά η γρήγορα, θα έρθει η στιγμή που θα φορέσουμε το τρύπιο καπέλο μας και θα βρεθούμε μπροστά από ένα πηδάλιο. Που θα βρεις αυτό το πειρατικό πλοίο; Θα πρέπει πρώτα να βρεθείς στην άλλη μεριά του Ατλαντικού και ύστερα να προσγειωθείς στο αεροδρόμιο Minneapolis-St. Paul International Airport. Από εκεί, σε λίγα μόνο λεπτά, θα είσαι στο Saint Paul της Μινεσότα όπου το βρεις το πλοίο να ξεκουράζεται στον ποταμό του Μισισιπή.

Γέμισε τις σκονισμένες και άδειες από ρούμι μποτίλιες σου, τηλεφώνησε στην παρέα και ετοιμάσου να κατακτήσεις τις θάλασσες. Καλά, το πλοίο δεν μετακινείται από τη θέση του αλλά θα είναι ωραία εμπειρία να περάσεις χρόνο στον εσωτερικό του χώρο. Μην το παρακάνεις όμως σαν το κύριο στο παρακάτω βίντεο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved