Και πώς να μην έχουμε προσδοκίες από το σύγχρονο «Lion King»;

Ίδια ιστορία, διαφορετική όμως ατμόσφαιρα.

Το εγχείρημα της Disney να επαναφέρει με πιο ζωντανούς όρους τα κορυφαία καρτούν της προηγούμενης 20ετίας έχει προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα. Πολλοί αγάπησαν τις νέες version, άλλοι αναπόλησαν τις κλασικές.

Μιλάμε για τις παρακάτω παραγωγές:

 

Στις 18 Ιουλίου τα δεδομένα αλλάζουν

Ήταν το 1994 όταν ο «Βασιλιάς των Λιονταριών» ερχόταν στις αίθουσες και κατακτούσε κάθε ψυχή μικρού και μεγάλου που το παρακολούθησε. Η ιστορία του μικρού λιονταριού, Σίμπα που από πριγκιπόπουλο μετατρέπεται σε διωγμένο, η επιστροφή στο θρόνο, οι χαρακτήρες και κυρίως η επική μουσική έκαναν τη συγκεκριμένη ταινία ένα από τα πλέον κλασικά (για ορισμένους το κλασικότερο) φιλμ της Disney. Σιγά λοιπόν που θα γλίτωνε η συγκεκριμένη ταινία το remake.

 

Με βάση λοιπόν τα τρέιλερ είδαμε τον «Βασιλιά των Λιονταριών» σε όρους 2019, δηλαδή με εκπληκτικά CGI εφέ, νέες φωνές αλλά αρκετή από την «μαγεία» της κλασικής ταινίας.

Μπορεί πλέον η εμβληματική φωνή του αγαπημένου μας Mr. Bean (Rowan Atkinson) στο ρόλο του Zazu να απουσιάζει, ωστόσο από την παλιά «φρουρά» δυναμικό παρών θα δώσει ο James-Earl Jones στο ρόλο του Mufasa, κάτι που μας δίνει έναν ακόμα λόγο να το περιμένουμε. 

ion

 

Το να μην θέλει κάποιος να παρακολουθήσει την ιστορία του Σίμπα αυτή τη φορά ως πραγματικό λιοντάρι είναι δικαίωμά του. Άλλωστε δεν θα δούμε κάτι διαφορετικό από αυτό που παρακολουθήσαμε πριν από 15 περίπου χρόνια καθώς όλοι γνωρίζουμε το story. Πέραν αυτού όμως ρίξαμε μια ματιά στα mini-clips από την ταινία και το μόνο συναίσθημα που μας δημιούργησαν ήταν κάτι παραπάνω από ανατριχιαστικό.

Μάλλον εκεί στην Disney ξέρουν καλά πώς να μην αμαυρώνουν μια πραγματικά θρυλική ταινία. Το παρακάτω βίντεο είναι ικανό να σε κάνει να κλείσεις εισιτήριο στις 18 Ιουλίου για την πρεμιέρα της ταινίας…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved