Τom Cruise vs Justin Bieber προσεχώς στο οκτάγωνο

«Δεν είναι απλά φήμη, γίνεται πραγματικότητα» δηλώνει ο Dana White.

Τόσο καιρό αναμένουμε την μεγάλη ρεβάνς ανάμεσα σε Golovkin και Alvarez, του Mayweather με τον Pacquiao ή ακόμα το «Khabib vs McGregor II». Στα χαρτιά τα παραπάνω ματς φαίνονται και είναι πολύ δυνατά. Παρόλα αυτά υπάρχει ένα άλλο που (εφόσον γίνει) είναι δεδομένο ότι θα τραβήξει πολλά περισσότερα βλέμματα.

Πρόκειται για την μάχη των celebrities. Του μικρού άρχοντα της μουσικής κόντρα στο διαχρονικό action figure του Hollywood. Τον μεγάλο αγώνα του Justin Bieber κόντρα στον Tom Cruise με κανόνες MMA.

 

 

Πριν λίγες μέρες μάθαμε την τρελή ιδέα του νεαρού τραγουδιστή ο οποίος προκάλεσε τον Cruise σε μάχη μέσα στο οκτάγωνο του UFC και ο κόσμος άρχισε να «ζεσταίνεται».

Όχι λόγω θεάματος, αλλά κυρίως διότι πρόκειται για την πρώτη πραγματική μάχη ανάμεσα σε δύο σταρ της παγκόσμιας showbiz οι οποίοι θα προσπαθήσουν να ταπεινώσουν ο ένας τον άλλον χρησιμοποιώντας ωμό βρωμόξυλο.

 

 

Πολλοί βεβαίως είναι αυτοί που δεν έχουν πειστεί ότι ένας τέτοιος αγώνας μπορεί να πραγματοποιηθεί, ωστόσο ο ιδιοκτήτης του UFC, Dana White παραδέχτηκε ότι όχι απλά υπάρχει καπνός στην υπόθεση, αλλά σταδιακά παίρνει φωτιά:

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

«Την περασμένη Κυριακή έλαβα ένα τηλεφώνημα από δύο σημαντικούς τύπους με τους οποίους συζήτησα το ενδεχόμενο να γίνει ένας αγώνας μεταξύ τους. Σκεφτόμουν πως αποκλείεται να μου το λένε σοβαρά, αλλά τους απάντησα πως αν το σκέφτονται να το κάνουν, προφανώς και είμαι μέσα. Υπάρχει άλλωστε περίπτωση να μην το δει κάποιος;» ήταν τα λεγόμενα του White και πλέον όλα είναι ανοιχτά.

 

7

 

Στα χαρτιά παραμένει και είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί, αλλά αν ισχύουν τα λεγόμενα του White, ενδέχεται σύντομα να δούμε ιστορική μάχη μέσα στο κλουβί του UFC.

Τόσο καιρό βλέπουμε τον Tom Cruise να σπάει στο ξύλο τύπους στο σινεμά.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved