Θέλουμε να παλέψουν οι Tom Cruise και Justin Bieber; Φυσικά και θέλουμε

Ο Καναδός τραγουδιστής προκάλεσε τον γνωστό ηθοποιό σε μάχη. Tom, σε παρακαλούμε να δεχθείς. 

Από το πουθενά, σαν ξαφνική γροθιά στο δεξί ζυγωματικό, χωρίς καμία απολύτως αφορμή –τουλάχιστον δεν έχει γίνει κάποια γνωστή για την ώρα- ο Justin προκάλεσε τον Tom. Ο Bieber προκάλεσε τον Cruise. Ο τραγουδιστής που έκαψε τις καρδιές των κοριτσιών με τα τραγούδια του, θέλει να τα βάλει με τον πράκτορα που αναλαμβάνει επικίνδυνες αποστολές και που μπορεί, την ίδια στιγμή, να φτιάχνει και τα καλύτερα κοκτέιλ.

 

Διάφορα συναισθήματα μας κατέκλυσαν στο άκουσμα της είδησης: Οργή, έκπληξη, αγωνία και φυσικά χαρά. Ναι, θέλουμε τον Tom Cruise να αποδεχθεί αυτή την πρόταση και να αποτελειώσει στο «οκτάγωνο», όπως είναι γνωστό το κλουβί του MMA, κάθε ψήγμα αντιπάθειάς μας απέναντι στον Bieber. Γιατί, αν ο Tom Cruise βγει νικητής, θα είμαστε και εμείς νικητές και δεν θα μας ενοχλεί η ύπαρξη του τραγουδιστή, δεν θα νιώθουμε πλέον οργή κάθε φορά που ακούμε τη φωνή του ή διαβάζουμε για την κακή του συμπεριφορά.

 

 

Αυτό που μας προξένησε εντύπωση, αρχικά, ήταν η στήριξη του Conor McGregor στο πρόσωπο του Bieber, κάνοντας και αυτός ένα σχετικό tweet, ρωτώντας αν τελικά, ο Cruise έχει τα κότσια να παλέψει, όπως παλεύει στις ταινίες του. Φυσικά, όλα εξηγούνται. O πρώην πρωταθλητής πια, έχει τη δική του εταιρεία, την McGregor Sports and Entertainment και θα καλύψει τον αγώνα αν αυτός πραγματοποιηθεί. Τα χρήματα είναι πολλά, όμως η προτίμησή μας, είναι μία. Ελπίζουμε ήδη να έχεις καταλάβει ποια είναι αυτή. Εσένα, ποια είναι η δική σου;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved