Αν ψάχνεις για σπίτι, έχουμε να σου κάνουμε μια πρόταση

Το πιο ακριβό σπίτι στην Αμερική, έγινε κατά 50 εκατoμμύρια φθηνότερο.

Υπάρχει μια λίστα στην Αμερική, η οποία διαφέρει αρκετά από τη λίστα που φτιάχνει ένας μέσος Αμερικανός για να πάει στο σούπερ μάρκετ. Σε ένα απαλό χαρτί, λείο όπως ένας πάπυρος, αναγράφονται με ωραία γράμματα τα πιο ακριβά σπίτια της χώρας.

Πρώτο και λαμπρότερο, φιγουράρει το Chartwell Estate στο Λος Άντζελες, με την τιμή του να βρίσκεται στα 195 εκατομμύρια δολάρια. Τα χρήματα που πρέπει να καταβάλλει όποιος θέλει να τα αποκτήσει, είναι πολλά, όμως υπάρχει και ένα καλό νέο σε όλο αυτό. Πριν λίγο καιρό, ήταν ακόμα περισσότερα. Υπήρξε, μήπως και το αγοράσει κανείς, αυτό που λέμε: «γενναία έκπτωση».

Η τιμή του, λοιπόν, έπεσε κατά 50 ολόκληρα εκατομμύρια δολάρια. Γιατί ήταν και εξακολουθεί να είναι το πιο ακριβό σπίτι στην Αμερική; Χτίστηκε στη δεκαετία του 1930 και, σχεδόν 30 χρόνια μετά, έγινε το σπίτι για μία από τις πιο γνωστές τηλεοπτικές σειρές στις ΗΠΑ, το The Beverly Hillbillies.

Τελευταίος ιδιοκτήτης της έπαυλης, ήταν ο δισεκατομμυριούχος Jerry Perenchio ο οποίος απεβίωσε το 2017 και όπως φαίνεται, θα μείνει στην ιστορία ως ο τελευταίος, αφού με αυτή την τιμή, δύσκολα θα υπάρξει κάποιος υποψήφιος αγοραστής.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved