Και η Πάολα μιλάει με το Θεό. Ε και;

Με τόσους celebrities να δηλώνουν ότι έχουν απευθείας επικοινωνία, βαράει υπερωρίες η τηλεφωνήτρια του Παραδείσου.

Για την Πάολα τα είχαμε ξαναπεί όταν είχε τραγουδήσει Χατζιδάκι και κάποιοι αυτόκλητοι υπερασπιστές της υψηλής τέχνης τής την είχαν πέσει.  Αλλά και πέρα από αυτό, η Πάολα τραβάει την προσοχή συνχά πυκνά. Μετά τον Καζαντζίδη και την ατυχή της δήλωση (αλλά μεταξύ μας, είχε το θάρρος να πει αυτό που αρκετοί σκέπτονται είτε αρέσει σε άλλους είτε όχι), επανήλθε. Αυτή τη φορά το θέμα ήταν πιο προσωπικό και ευαίσθητο. Η σχέση της με το Θεό και τη θρησκεία.

«Έχω ψάξει τον Θεό, γι’ αυτό και τον βρίσκω συνεχώς. Τον συναντώ τον Θεό κι έχω ανοικτές κουβέντες µαζί Του», δήλωσε σε συνέντευξη της.

Ναι, οκ είναι λεπτό το θέμα και ο καθένας έχει δικαίωμα να δημοσιοποιεί όπως εκείνος θέλει τη σχέση του με τη θρησκεία, από τη στιγμή όμως που το κάνει δημόσια, μπορεί αντίστοιχα ο καθένας να κρίνει και να σχολιάσει τη δήλωση.

paola2δφ

Αναρωτιέμαι, λοιπόν, όχι τι μπορεί να λένε αλλά πότε τα λένε; Κατεβαίνει ο ίδιος στο καμαρίνι της ή στέλνει μήπως αντιπροσώπους; Περνάνε τα Χερουβείμ και τα Σεραφείμ από την είσοδο ή πηγαίνουν κατευθείαν στο backstage;

Και αν τα πούνε τα καλά και κανονίσουν για τη μετά θάνατον ζωή (για την οποία η Πάολα στην ίδια συνέντευξη είπε ότι είναι παραμύθι), τότε μήπως μεσολαβεί η ίδια στο μέτρ για ένα καλό τραπέζι. Διότι –και το λέω αλήθεια- μία, δύο φορές να έχεις πάει στην Πάολα, όπου και αν εμφανίζεται, ξέρεις ότι ακόμα και ο Θεός ο ίδιος να είσαι θα ζοριστείς να βολευτείς.

Από την άλλη, ξέρεις, προκύπτει αβίαστα το ερώτημα: η Πάολα σε κάθε της εμφάνιση στην πίστα τα κάνει όλα κόλαση., οπότε έχουμε ένα ασυμβίβαστο με τα θεία. Από την άλλη η Πάολα είναι διακομματική, την ακούνε το ίδιο εύκολα άντρες και γυναίκες, Εκάλη και Μπουρνάζι, τα μεγαλοστελέχη και οι γκαραζιέρηδες, οπότε μπορεί η Πάολα να κατάφερε να ταιριάξει και αυτά τα δύο άκρα.

Καλή η πλάκα, απλώς θεωρώ ότι κάπου έχει παραγίνει με όλους αυτούς τους καλλιτέχνες που μιλάνε με το θεό. Αν είναι έτσι, μόνο με τηλεφωνικό κέντρο και ανοιχτή ακρόαση θα μπορέσει να τους εξυπηρετήσει όλους αυτούς. Και πού ξέρεις; Μπορεί η Siemens να έχει κάνει μέχρι και στον άλλο κόσμο την προμήθεια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved