Game Of Thrones: 6+1 προβλέψεις για το φινάλε της σειράς

Η μεγάλη ώρα έφτασε: Αυτόν τον θρόνο ποιος θα τον πάρει;

Περιμέναμε κοντά στην δεκαετία για αυτή την στιγμή. Μας χωρίζουν πλέον λίγα 24ώρα για το φινάλε του Game Of Thrones, με την 8η σεζόν ωστόσο να μην διεκδικεί και το βραβείο της καλύτερης. Αυτά θα τα πούμε άλλη στιγμή, καθώς προέχουν άλλα, σημαντικότερα: Ο Σιδερένιος Θρόνος.

Για να γλυτώσουμε από μουρμούρες και να μην χαλάσουμε και τις καρδιές μας, σας προειδοποιώ πως θα έχουμε spoiler. Και για όσα έχουν συμβεί και για όσα θα συμβούν στο τελευταίο επεισόδιο.

Τώρα λοιπόν που όλοι έχετε προειδοποιηθεί, όπως έκανε και η Daenerys στο King's Landing, θα προχωρήσουμε στο θέμα.

Είμαστε στο σημείο που το King's Landing έχει γίνει φλαμπέ, η Καλίσι ακούει στο repeat στο κεφάλι της το «Άσ'τον τρελό στην τρέλα του» με εναλλαγές «Στην πυρά» της Άννας Βίσση, η Άρια πρόσθεσε ΣΙΓΟΥΡΑ το όνομα της παλαβής εμπρηστού στη λίστα της, ο Τζον για ακόμη μια φορά σκέφτεται «Πού πάω και τις βρίσκω όλες τις σαλεμένες», ο Σκουλίκης είναι σε φάση α λα Σταμάτης Γαρδέλης «με θυμάσαι ρε π@@@τη» και τα Σταρκάκια, Μπραν και Σάνσα, κάπου χαμένα στο Βορρά γελάνε με τους προοδευτικούς Νότιους.

Ποια είναι τα σενάρια που έμειναν; Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω άλμπουμ:

 

Και τώρα τι; Έχουμε έναν θρόνο, μια αδιαμφισβήτητη νικήτρια και κάτι τύπους με εντιμότητα και συνείδηση σε σύγχυση. Τις διάβασες τις προβλέψεις μας.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved