Ο Jon Snow ήξερε πως δεν είναι ο Εκλεκτός

Η σκηνή στο τελευταίο επεισόδιο που πρόδωσε το πεπρωμένο της Arya.

Το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones μας άφησε όλους σύξυλους. Αρχικά απολαύσαμε την κορυφαία μάχη που έχουμε δει ποτέ σε τηλεοπτική σειρά, τόσο σε διάρκεια όσο και σε ποιότητα, ενώ το φινάλε της μας ανάγκασε να φωνάξουμε ένα μακρόσυρτο «οοοο». Ποιος να περίμενε ότι η Arya Stark θα ήταν η αυτή που θα σκότωνε τον Night King.

 

 

Πολλοί μπορεί να απογοητεύτηκαν με τη συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς ήλπιζαν πως ο Jon Snow θα είναι αυτός που θα εξαφανίσει τον Άρχοντα των Νεκρών. Τελικώς ήταν κάποιος/α από το ετεροθαλές σόι του.

Ο κόσμος έμεινε έκπληκτος ωστόσο υπήρχε ένας που ενδέχεται να γνώριζε το πεπρωμένο της. Και ποιος ήταν αυτός; Μα ο Jon Snow.

Ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά στο βίντεο όπου γίνεται θησεία μπροστά στον δράκο του Night King, όλοι νομίζαμε ότι απλώς τον ακούσαμε να φωνάζει πατριωτικά περιμένοντας να γίνει στάχτη. Και όμως δεν ήταν έτσι.

Μια πιο προσεκτική ματιά θα σε κάνει να αναθεωρήσεις καθώς ο Jon δεν περιμένει απλά να τον κάψει ο δράκος, αλλά ουσιαστικά τον καθυστερεί προκειμένου να κάνει χώρο στην Arya την ώρα που της φωνάζει: «Gooo-go-go» (σε ελεύθερη μετάφραση: «πήγαινεεε»).

 

 

Θα θυσιαζόταν έτσι ο Aegon Targaryen ξέροντας πως είναι ο Εκλεκτός; Το σίγουρο είναι ότι μετά από αυτό, ο Jon Snow γνωρίζει πολλά περισσότερα για τις προφητείες από όσα νομίζουμε. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved