Game Of Thrones: Ο πραγματικός θάνατος κρύβεται στις κρύπτες του Winterfell

Μπορεί να είδαμε τους Wights έξω από τα τείχη, ωστόσο τον πραγματικό κίνδυνο δεν τον σκέφτηκε κανείς.

Ώρα για μάχη στο Game Of Thrones και επιτέλους δηλαδή γιατί σε αυτά τα δυο πρώτα επεισόδια βαρεθήκαμε. Μέχρι και group therapy είδαμε, ωστόσο η δράση ξεκινά τώρα. Και δεν εννοώ όσα συμβαίνουν ή θα συμβούν έξω από τα τείχη του Winterfell αλλά ΜΕΣΑ. Και δεν το έχει πάρει χαμπάρι κανείς.

Σε αυτό το σημείο να προειδοποιήσω πως θα έχουμε spoiler. Κακά και ξεκάθαρα spoiler. Και στην τελική, τρεις μέρες πέρασαν από την προβολή του επεισοδίου. Κάποια στιγμή θα πρέπει να μιλήσουμε!

Όπως θα θυμάστε, οι Wights έφτασαν έξω από το Winterfell, στο trailer του 3ου επεισοδίου βλέπουμε μάχη, ωστόσο αυτό που δεν βλέπουμε είναι το τι γίνεται μέσα από τα τείχη. Για να δούμε μερικές πληροφορίες που ίσως μαρτυρούν ένα τεράστιο μακελειό που δεν σκέφτηκε κανείς.

 

The White Walkers about to punk Winterfell

 

-Στις κρύπτες έχουν καταφύγει γυναίκες και παιδιά. Στις κρύπτες είναι θαμμένοι οι Σταρκ.

- O Night King εκτός από την επιθυμία να αφανίσει την ζωή και της μνήμες των ανθρώπων, έχει έναν δράκο turbo-injection και την δύναμη να ανασταίνει νεκρούς ως wights.

 

Καταλάβατε που το πάω, έτσι;

Αν ο Night King εμφανιστεί (παίζει δυνατά το σενάριο να μην εμφανιστεί γιατί ξέρει την παγίδα με τον Μπραν), τότε ποιος μπορεί να τον σταματήσει από το να ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ τους νεκρούς Σταρκ στην κρύπτη, δημιουργώντας ένα μακελειό εκ των έσω στο οχυρό του αντιπάλου; Και ίσως δούμε ξανά τον Νεντ αλλά από λάθος πλευρά;

Το σενάριο ενισχύεται από τον τρόπο που ο John ο Snow, ο νόμιμος βασιλιάς του θρόνου που από θαύμα δεν τον έσφαξε η Νταενέρις όταν το έμαθε, έστελνε κόσμο και κοσμάκη στις κρύπτες. Χωρίς να έχει σκεφτεί πως ο Night King και νεκρούς ανασταίνει. Κυριολεκτικά.

Τέλος, να σας θυμίσω την αγάπη που έχουν οι σεναριογράφοι στο να σοκάρουν κόσμο, ξεπαστρεύοντας παιδιά, γέρους, νέους και Νεντ Σταρκ. Τι καλύτερο από το να το πετύχουν σκοτώνοντας τα παιδάκια και τις μανούλες τους στην κρύπτη ή μετατρέποντάς τους σε Wights.

 

game

 

Μην ξεχνάμε πως μέσα στις κρύπτες είναι και η Γκίλι, με το μωρό της. Και ο θάνατος σίγουρα δεν αποτελεί και τον καλύτερο φίλο του Σαμ Τάρλεϊ στα τελευταία επεισόδια.

Για να δούμε τι θα δούμε λοιπόν...

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved