Η μάχη του Winterfell είχε σημαντικές απώλειες

Έξι χαρακτήρες που θα λείψουν από την τελική μάχη του Game of Thrones.

Μετά από μια δυνατή εκκίνηση και ένα μέτριο δεύτερο μέρος, το Game of Thrones ανέβασε στον αέρα το καλύτερο επεισόδιο που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Χωρίς πολλούς διαλόγους, μια διάρκεια μάχης που ξεπερνά κάθε προηγούμενο, πλοκή που σε έκανε να αγωνιάς και ένα φινάλε που ανάγκασε τους να πανηγυρίσουν λες και μπήκε γκολ στο 90+3', η τηλεοπτική σειρά του ΗΒΟ δικαιωματικά ήταν, είναι και θα είναι το απόλυτο highlight των ημερών.

Εφόσον δεν σε νοιάζουν τα spoiler, μπορούμε να προχωρήσουμε.

 

Ποιοι απέμειναν να πολεμήσουν κόντρα στην Cersei;

Ο Μεγάλος Πόλεμος ήταν δεδομένο ότι θα είχε πολλές και τρανταχτές απώλειες.

Εξάλλου σε είχαμε προειδοποιήσει ότι οι White Walkers θα έβρισκαν έναν τρόπο να τρυπώσουν στην κρύπτη και να σκορπίσουν τον θάνατο.

Μετά από 1 ώρα και 32 ολόκληρα λεπτά, όλοι οι φαν της σειράς απόλαυσαν μια μάχη γεμάτη αίμα, ανατροπές και έναν μεγάλο νικητή. Την ανθρωπότητα. Χρειάστηκε βέβαια και η Arya Stark σαν από μηχανής Θεός για να δώσει τέλος στην απειλή που του Night King.

Με το που το δόρυ διαπέρασε τον Άρχοντα των Νεκρών, η στρατιά από… ζόμπι εξαφανίστηκε και οι πολεμιστές του Winterfell πανηγύρισαν τη νίκη-οξυγόνο, πριν τον τελικό πόλεμο κόντρα στον στρατό της Cersei Lannister.

Σίγουρα η στρατιά θα έχει ελλείψεις και ανάμεσά τους δεν θα βρίσκονται ονόματα «κράχτες» που τόσο καιρό συμπαθήσαμε και είναι δεδομένο ότι θα μας λείψουν. Ο καθένας για τον δικό του λόγο. Είτε επειδή ήταν πολύ συμπαθής, είτε γιατί ήταν εξαιρετική μονάδα στη φαρέτρα της Danerys Targaryen.

Το παρακάτω άλμπουμ είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στους πεσόντες του Μεγάλου Πολέμου:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved