Το μήνυμα του Night King έκρυβε πολλούς γρίφους

Ποιος από αυτούς ισχύει τελικά;

Όποιος είδε το πρώτο επεισόδιο της σειράς του ΗΒΟ σίγουρα δεν περίμενε τόσες πολλές μαζεμένες αποκαλύψεις. Προκειμένου να μην κάνουμε πολλά spoiler, θα αναφερθούμε μόλις σε ένα στοιχείο, το οποίο το είδαμε και ακόμα απορούμε τι σημαίνει.

Μιλάμε προφανώς για τη στιγμή που έκανε θραύση στο πρώτο επεισόδιο του 8ου κύκλου του Game of Thrones, το μακάβριο μήνυμα του Night King, με θύμα τον νεαρό Ned να είναι καρφωμένος σε έναν τοίχο του Οίκου των Umber, περιτριγυρισμένος από ανθρώπινα μέλη. Είναι η στιγμή που ο Beric τον γεμίζει με φλόγες προκειμένου να τον σώσει από την νεκρή μορφή του, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να διαμορφωθεί ένα σχήμα σαν… χταπόδι, που όμως δημιούργησε πολλά ερωτηματικά στους θεατές.

Διότι σε όλους κάτι θύμιζε, αλλά λίγοι θυμόντουσαν τι συγκεκριμένα.

 

Οι θεωρίες πίσω από το σήμα

Μια γρήγορη ματιά στον τελικό συμβολισμό του μακάβριου θεάματος, θυμίζει εικόνα βγαλμένη από γαλαξία ή ένα μια κακή απομίμηση του logo της SPECTRE από το James Bond. H ουσία είναι ωστόσο ότι το συγκεκριμένο θέαμα δεν τον βλέπουμε για πρώτη φορά. Και όχι μόνο μία αλλά πολλές. 

Στις μαζέψαμε και στις παρουσιάζουμε στο παρακάτω άλμπουμ:

 

 

Τα μυστήρια είναι πολλά και τα σενάρια ακόμα περισσότερα για το σήμα του Night King. Το μόνο βέβαιο είναι ότι σύντομα, όταν και θα γίνουμε μάρτυρες του Μεγάλου Πολέμου, ανάμεσα σε Ζωντανούς και Νεκρούς θα μάθουμε τι κρύβεται πίσω από το σατανικό μυαλό του άρχοντα των νεκρών.

Μέχρι τότε απόλαυσε το τρέιλερ του δεύτερου επεισοδίου:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved