Η ταινία Sopranos έχει πλέον καινούργιο όνομα

Το HBO μας ενημέρωσε και για το πότε θα κυκλοφορήσει.

Η αγωνία των fans της καλύτερης σειράς όλων των εποχών έλαβε τέλος. H ΗΒΟ ανακοίνωσε και επίσημα των τίτλο της ταινίας prequel των "Sopranos", η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Σεπτεμβρίου του 2020. Η New Line Cinema έχει αναλάβει την παραγωγή της ταινίας, η οποία θα έχει τον τίτλο: "The Many Saints of Newark". Ο δημιουργός της σειράς David Chase θα αποτελέσει τον παραγωγό και τον σεναριογράφο της ταινίας μαζί με τον Lawrence Konner, ο οποίος υπέγραψε με την πέννα του, πολλά επεισόδια της εμβληματικής σειράς της HBO.

the sopranos

Στο ρόλο του νεαρού Tony Soprano, επιλέχτηκε ο Michael Gandolfini, γιος του αείμνηστου James Gandolfini, ο οποίος ενσάρκωσε το αφεντικό της φαμίλιας στην σειρά. Παράλληλα πολλοί από τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς θα εμφανιστούν στην ταινία. 

Σε σκηνοθεσία του Alan Taylor (Game of Thrones, Thor: The Dark World, Terminator: Genisys) , θα εμφανιστούν οι Alessandro Nivola (θα παίξει τον νεαρό Dickie Moltisanti), Vera Farmiga, Ray Liotta, Jon Bernthal, Corey Stoll, Billy Magnussen και John Magaro. 

Διάβασε εδώ τι μας έμαθε το Sopranos για το σωστό management. 

Οι συντελεστές της ταινίας κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό την πλοκή και το σενάριο, όμως το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως θα εντρυφήσει στο "πόλεμο" ανάμεσα στους Ιταλοαμερικανούς και τους Αφροαμερικάνους τη δεκατία του 60'. Πρόσφατα, η σειρά-θρύλος γιόρτασε τα 20 χρόνια, από την στιγμή που προβλήθηκε από την HBO. Και οι φανατικοί φίλοι της, περιμένουν με τεράστια αγωνία να δουν ξανά τους αγαπημένους τους πρωταγωνιστές εν δράσει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved