Ουίσκι, κουρέματα και ροκαμπίλι

Το Βarbershop Cuts είναι μπαρμπέρικο το πρωί και ουίσκι μπαρ το βράδυ.

Από την εποχή που στην μετεμφυλιακή Νέα Υόρκη άρχισαν να στήνονται επαγγελματικά κουρεία -το Five Points από το Gangs of New York το θυμάσαι;- η έννοια του μπαρμπέρικου έμελλε να αλλάξει και να αποκτήσει ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο. Δεν ήταν απλά ένα μέρος που θα έκοβες τα μαλλιά σου, αλλά που θα μπορούσες να πιείς ένα ποτό και να συναναστραφείς με άλλους άντρες.

babershop 10 david j crewe

Όλος αυτός ο χαβαλές και η αντρική παρέα που ήδη έχει αρχίσει να αναβιώνει -όπως με το κομμωτήριο των Schorem στην Ολλανδία- αναμένεται να φτάσει ένα βήμα παραπέρα με το Barbershop Cuts, ένα speakeasy-style που έρχεται να παντρέψει το ποτό με το κούρεμα μοιράζοντας την ιδιότητα. Μπαρμπέρικο το πρωί, μπαρ το βράδυ.

exterior 1 david j crewe

Για την ακρίβεια είναι μία επέκταση που αποφάσισε να κάνει το διάσημο ξενοδοχείο και καζίνο Cosmopolitan στο Las Vegas και αναμένεται να τραβήξει όλους τους ροκαμπίλι τύπους εκεί έξω που δεν είδαν ποτέ το μπαρμπέρικο ως απλά ένα κομμωτήριο. Και το ρετρό του στυλ, είναι η τελευταία νότα που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες.

Οι παρακάτω φωτογραφίες το μαρτυρούν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved