Για όλες τις γυναίκες που γιορτάζουν σήμερα

Το Queen.gr Plus, είναι ο νέος γυναικείος προορισμός.

Όχι, δεν έχει αλλάξει κάτι από τις προηγούμενες μέρες και προφανώς κάθε χρόνος που περνάει μας κάνει πιο δυνατές. Πιο διεκδικητικές. Ανεξάρτητες, χειραφετημένες, δυναμικές. Χάρη σε αυτές τις γυναίκες που πάλεψαν για τα δικαιώματά τους το 1909 στη Νέα Υόρκη και άνοιξαν τον δρόμο σε ένα πιο δημοκρατικό ορίζοντα για όλες τις γυναίκες του κόσμου. Γιατί όλα τελικά κερδίζονται με μάχες, με πίστη και θέληση.

Αυτές είμαστε. Πολυπράγμονες, ακτιβίστριες, ατρόμητες. Πάντα πίστευα ότι μια ισορροπημένη γυναίκα με αρχές, με ήθος και πίστη στον εαυτό της μπορεί να κινήσει βουνά.

ratpack article inside

Γι’ αυτές τις γυναίκες μας αρέσει να γράφουμε. Αυτές οι γυναίκες είναι η έμπνευσή μας. Σαν και αυτές θέλουμε να είμαστε, σαν και αυτές θέλουμε να γίνουμε. Χωρίς ποτέ να χάνουμε την ταυτότητά μας! Την γνησιότητά μας.

Σήμερα, μια τόσο όμορφη και ξεχωριστή μέρα για όλες τις γυναίκες του κόσμου, θέλω να σας συστήσω τη νέα μας κατάκτηση, τη νέα μας έμπνευση.

Το QueenPlus.gr ήρθε για να συμπληρώσει το Queen.gr και το TeenQueen.gr και να γίνει συνοδοιπόρος σε όλες εμάς που εργαζόμαστε ή όχι, που έχουμε παιδιά ή όχι, που αντιμετωπίζουμε εργασιακά διαλείμματα, προβλήματα διαχείρισης σχέσεων και συναισθημάτων ή όχι. Όλες εμείς έχουμε έναν κοινό παρονομαστή: Θέλουμε να κάνουμε τη ζωή μας πιο όμορφη και πιο δημιουργική.

Για όλες εμάς λοιπόν!

Εύχομαι να το αγαπήσετε κι εσείς!

Χρόνια μας πολλά!

Δέσποινα Καμπούρη

Διαβάστε περισσότερα στο Plus.queen.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved