Το μανιφέστο μιας κοντής που ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσεις

150 εκατοστά εξομολόγησης από την Γωγώ Φούντα.

Όταν ο Θεός μοίραζε ύψος εγώ κρατούσα ομπρέλα με αποτέλεσμα να μείνω κοντή αλλά με υπέροχα μαλλιά! Και παίρνοντας ως δεδομένο ότι δε θα ψηλώσω άλλο -ως εδώ ήταν ο ίσκιος μου- λέω να αποθεώσω εμένα και την κάθε άγνωστη μπασμένη εκεί έξω γιατί μου ζητήθηκε από τα αγόρια του Ratpack ένα σεμνό (ΝΟΤ) και ταπεινό (ΝΟΤ ΝΟΤ) μανιφέστο.

Το να είσαι κοντή γυναίκα στις μέρες μας, το θεωρώ μεγάλο πλεονέκτημα και ας πέσουν οι ψηλές να με φάνε και να με κατηγορήσουν για ζήλεια. Θα μιλήσω με επιχειρήματα και παραδείγματα. Αρχικά να υπενθυμίσω ότι ζούμε στην Ελλάδα κάτι που σημαίνει ότι ούτως ή άλλως ο κοντός είναι ο συνηθισμένος και ο ψηλός o «έξω από τα νερά μας». Ωστόσο, πιστεύω ακράδαντα ότι και στη Λιθουανία να είχα γεννηθεί, θα προτιμούσα να είμαι ένα γλυκούτσικο Χόμπιτ που θα προκαλούσα το χαμόγελο σε όσους με αντίκριζαν! Διότι, εν αντιθέσει με όλες τις υπόλοιπες γυναίκες, εγώ έχω καταφέρει το εξής σημαντικό στη ζωή μου: Γίνομαι αυτομάτως αρεστή λόγω μεγέθους γιατί απλά είμαι γλυκούλα, μικροσκοπική και χαριτωμένη, όσα χρόνια κι αν περάσουν παραμένω πάντα «η μικρή» (είμαι 29 και φαίνομαι 23 και όχι δεν είμαι ψωνάρα απλά κι εσύ αν με δεις δε θα πιστέψεις ότι 30αρίζω), ενώ ο αυτοσαρκασμός που έχω αναπτύξει για το ύψος μου με καθιστά αυτομάτως την πιο γαμάτη παρέα και για γυναίκες και για άντρες.

the fitting room at the start confident

Εγώ , οι άντρες και τα εκατοστά μου

Έχει να με απορρίψει άντρας λόγω ύψους από το δημοτικό. Όχι αλήθεια δε θεωρώ ότι είμαι καμιά θεά ή καμιά καλλονή, αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι κανένας άντρας ώριμος δε θα απέρριπτε μία γυναίκα επειδή απλά είναι κοντή. Άλλωστε δεν είναι τυχαίος και ο γνωστός όρος «κοντοπούτανο», τον οποίο πλέον κανένας δεν τον εκλαμβάνει ως βρισιά και απλά χρησιμοποιείται ως τίτλος που προσδιορίζει μια ελκυστική, κοντή γυναίκα! Και έρχομαι εγώ να ρωτήσω: Είναι δυνατόν να υπάρχει ολόκληρος όρος για τη συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών κι εγώ να ντρέπομαι που ανήκω σε αυτή; Άσε που όσα χρόνια με θυμάμαι, δεν υπήρχε περίπτωση να περάσω απαρατήρητη από κάπου. Είναι ακριβώς ό,τι συμβαίνει με την πολύ ψηλή γυναίκα: Όλοι θα γυρίσουν να την κοιτάξουν ακόμα κι αν δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο γιατί απλά είναι κάτι… υπερβολικό. Έτσι λοιπόν κι εγώ, το αντρικό βλέμμα το είχα εξασφαλισμένο.

giphy

Σεξ με κοντή; Να σου τύχει!

Στην αρχή βέβαια δεν καταλάβαινα γιατί με κοιτούσαν με μειδίαμα και βλέμμα πονηρό, αλλά περνώντας τα χρόνια ομολογώ ότι σιγουρεύτηκα: Ναι, τα μυαλά σας πάνε κατευθείαν στο σεξ και στο πόσο εύχρηστη θα είμαι στο κρεβάτι (εγώ και η κάθε κοντή εκεί έξω). Η αλήθεια είναι ότι είμαι! Είμαι βολική στο όρθιο -40 κιλά άνθρωπος- είμαι βολική στην αλλαγή των στάσεων και τα πόδια σου δεν πρόκειται να μπερδευτούν ποτέ με τα δικά μου -γιατί πολύ απλά τα δικά μου φτάνουν μέχρι το γόνατό σου. Στο σημείο αυτό να τονίσω ότι είμαι άνθρωπος και όχι παιχνίδι, οπότε λίγη προσοχή. Είμαι βολική σε role play -υποδύομαι εξίσου πειστικά την μαθήτρια και τη διευθύντριά σου- και γενικά λόγω έλλειψης μεγέθους έχω αναπτύξει άλλες πτυχές του εαυτού μου (ναι, το δουλεύουμε πολύ το sex appeal εμείς οι κοντές), χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν είμαι τρυφερή και συναισθηματική -σκύψε ρε άνθρωπε να σε φιλήσω γιατί δεν έφερα μαζί μου σκαμπό.

Εξάλλου, είναι γεγονός, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ότι οι άντρες όντως προτιμούν τις κοντές -τα μεγαλύτερα sex symbols ήταν τάπες- και ότι έτσι κι αλλιώς τις πλησιάζουν πιο εύκολα γιατί τους φαίνονται πιο οικείες. Τώρα, αν γυρίσει κάποια ψηλή να μου πει ότι είναι προτιμότερο να κρατάς τους πέφτουλες μακριά, της απαντώ ότι καλύτερα να κοιτάξει την νούμερο 42 πατούσα της και να μας αφήσει ήσυχες.

ΥΓ: Ξέχασα το χαριτωμένο-ποδαράκι-νούμερο-36 για τους απανταχού ποδολάγνους :)

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved