«Άντρες, δεν είναι όλα στη ζωή ένα πήδημα»…

Ο Νίκος Σύριγος σχολιάζει το πώς εκλαμβάνει η πλειοψηφία των αντρών τις σημερινές σχέσεις. Και δεν έχουν όλα να κάνουν με το κρεβάτι.

Είμαι Σκορπιός με ωροσκόπο Σκορπιό. Άρα καταλαβαίνεις ότι (και) λόγω ζωδίου το σεξ παίζει βασικό ρόλο στη ζωή μου. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου ήμουν ερωτευμένος… Και πάντα πολύ. Γελάω με αυτούς που λένε ότι ο έρωτας είναι υπερτιμημένος. Δεν είναι. Το σεξ όμως ναι. Έχω δει σπίτια να διαλύονται, ζωές να χαραμίζονται και πολλές φορές να χάνονται για ένα «πήδημα»… Πρόσεξε. Ο έρωτας ως κίνητρο έχει τον απόλυτο σεβασμό μου. Το «πήδημα» όχι. Ειδικά αυτό που δεν έχει ίχνος συναισθήματος. Που πηδάς για να πηδήξεις. Ή πηδιέσαι για να πηδηχτείς. Έντιμο θα μου πεις. Λίγο θα σου πω. Σε όλα. Ακόμη και στη διάρκεια.

Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Είναι ο τρόπος προσέγγισης των αντρών στις γυναίκες και η συμπεριφορά μας απέναντι στα κορίτσια. Μικρά και μεγάλα. Που έχει γίνει πια κυνικός. Βοήθησε και το διαδίκτυο. Καθημερινά πρέπει να στέλνονται σε φωτό εκατομμύρια «πουλιά». Μαλάκες τι κάνετε; Γιατί πιστεύεις ότι μια γυναίκα θα εκτιμήσει να της στείλεις το «πουλί» σου φωτογραφία; Και το αντίθετο βεβαίως-βεβαίως. Αλλά εδώ θα μιλήσουμε για μας. Τους άντρες…

 

 

Που κυνηγάμε όχι πια τη γυναίκα ως γυναίκα αλλά μόνο το «μ@υνί». Το πήδημα που λέγαμε. Κι όσο περισσότερο πηδήξουμε, λάθος, όσες περισσότερες πηδήξουμε τόσο καλύτεροι θα νιώσουμε. Κι όχι μόνο για σένα τον ίδιο αλλά για να το πεις στους φίλους σου. Άλλη ξεφτίλα κι αυτή. Ρε παπάρα, δεν είναι όλα για διαφήμιση. Δεν είναι όλα διαφήμιση. Κάποια πράγματα όπως με ποιαν πήγες χθες το βράδυ/πρωί/μεσημέρι/απόγευμα είναι αποκλειστικά για σένα και για εκείνη… ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.

Άκου κάτι ακόμα. Ακούω μαζί με τις κόρες μου (αναγκαστικά) αυτό που λέγεται τραπ ή κάπως έτσι. Και με χαλάει. Γιατί κάνει αυτό ακριβώς που έγραψα πιο πάνω. Αντιμετωπίζει τη γυναίκα απλά ως ένα κομμάτι «κρέας». Τα πιτσιρίκια «εκπαιδεύονται» τα αγόρια να την πέφτουν στα κορίτσια χωρίς το παραμικρό συναίσθημα απλά για να πηδήξουν και τα κορίτσια απλά για να πηδηχτούν… Και μάλιστα με αυτόν που θα έχει φράγκα επειδή πουλάει όπλα και ναρκωτικά… Τι, όχι; Τα τραγουδάνε αυτά τα πιτσιρίκια, τα χορεύουν, περνάνε στο υποσυνείδητο τους μέσα από το καλύτερο πράγμα που μπορεί να συμβεί στη ζωή σου: Τη μουσική.

 

 

Κι αυτό με κάνει ακόμη πιο έξαλλο. Σου έχω κι άλλα νέα. Εσύ που αποθεώνεις όλα αυτά τα περίεργα, αύριο-μεθαύριο, όταν ακούσεις ότι κάποιος σκότωσε τη γυναίκα του θα βγεις στα… κανάλια! Ναι εσύ που δεν σε νοιάζει ότι αυτό που ακούς σε έκανε ένα κομμάτι κρέας ή έκανε τη γυναίκα που συνοδεύεις, φλερτάρεις, παντρεύτηκες, μεγαλώνεις…

Ας πάμε λοιπόν πάλι στην αρχή. Γιατί εδώ μιλάμε για τους άντρες, είπαμε: Δεν είναι όλα «πήδημα» στη ζωή… Δεν είναι όλα για το «πουλί» σας. Δεν ξέρω που βρίσκεται ακριβώς η ψυχή στο σώμα αλλά θαρρώ πως είναι πάνω από το «πουλί». Το μυαλό σίγουρα. Οπότε κοιτάξτε να ασχοληθείτε κυρίως με το πάνω κεφάλι και θα δείτε ότι θα περάσει καλύτερα και το άλλο… 100%.

Μπέσα σας μιλάω.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved