Ο Χάρι και η Μέγκαν στο μεροκάματο και η εγγονή του Άκη στο My Style Rocks

Μα που πάει επιτέλους αυτός ο κόσμος;

Ποια καταστροφή στην Αυστραλία και τι σημασία έχουν τα καμένα δάση και τα εκατομμύρια νεκρά ζώα; Τι σημασία έχει που κάηκε πριν μερικούς μήνες ο Αμαζόνιος; Ποιος ασχολείται με τον πόλεμο στη Λιβύη και την εμπλοκή του Ερντογάν, που μετά τους Κούρδους αποφάσισε να ακονίσει για μια ακόμα φορά τις ερπύστριες των τανκς, για να μην σκουριάζουν; Και ποιος νοιάζεται για τον Τραμπ και το Ιράν και την κατάρριψη του ουκρανικού αεροσκάφους; Σιγά τα ωά…

Τα πραγματικά σημαντικά νέα αφορούν στη βασιλική οικογένεια. Τον Χάρι και τη Μέγκαν, που αποφάσισαν ότι δεν θέλουν πια να είναι μέλη της βασιλικής οικογένειας, να ακολουθούν πρωτόκολλα και κανόνες, να πηγαίνουν σε βαρετά events και να ζουν μια flat ζωή, αλλά να ζήσουν τη ζωή τους. Να ταξιδέψουν, να κάνουν ό,τι γουστάρουν, να παίξουν σε ταινίες, να κονομήσουν με διαφημίσεις και posts στο instagram, να δώσουν συνεντεύξεις και να νιώσουν σαν ροκ-σταρς. Συναρπαστικό όλο αυτό και μπράβο στα παιδιά και καλά να είναι να ζουν τον έρωτά τους. Αλλά εμάς, πού μας αφορά τι γίνεται στο Μπάκιγχαμ και αν συγχύστηκε η Βασίλισσα Ελισάβετ και τι ειπώθηκε στο οικογενειακό μίτινγκ και τι θα γίνει με τη διαδοχή του θρόνου; Μεταξύ μας, τίποτα δεν θα γίνει: η Ελισάβετ είναι ο Χαϊλάντερ, θα ζήσει μίνιμουμ 200 χρόνια και κανένας Χάρι, Ουίλιαμ ή Κάρολος, δεν θα γίνει βασιλιάς ποτέ.

 

REfd

 

 

Βεβαίως έχουμε και πολύ σημαντικά ζητήματα στη χώρα μας: η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, μπήκε στο My Style Rocks. Αυτά είναι νέα κυρίες και κύριοι! Τι Χάρι και Μέγκαν και Σάσεξ και αηδίες; Βαθύ και αγνό ΠΑΣΟΚ πλημμύρισε τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το «θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες» ακούγεται στ’ αυτιά μας, περνάμε ασυναίσθητα από τη Χαριλάου Τρικούπη ακόμα κι αν κανονικά δεν είναι ο δρόμος μας από εκεί, κατεβάσαμε κάτι παλιά ζιβάγκο από τη ντουλάπα και αρχίσαμε να κοιτάζουμε για το Πάσχα διακοπές στα Πουκέ. Διότι το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ/ ενωμένο δυνατό (μόνο η Φώφη δεν το καταλαβαίνει), από τη στιγμή που η εγγονή του Άκη είναι εδώ, σε μια στυλιστική Κάρμινα Μπουράνα βγαλμένη από άλλες εποχές. Αν στο My Style Rocks έπαιρναν για σκηνοθέτη και τον Τάσο τον Μπιρσίμ και έβαζαν στην κριτική επιτροπή το Γιομπαζολιά, θα ξυπνούσαμε όλοι με 100.000 ευρώ στο λογαριασμό μας από κάποιο «Πακέτο Ντελόρ» που είχε μείνει κάβα σε κάποιο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

 

 

 

Και μια και παραπάνω αναφέρθηκε η λέξη «ΠΑΣΟΚ» και η λέξη «Λιβύη», να θυμίσουμε στους νεώτερους ότι με Αντρέα, όχι μνημόνιο της ξεφτίλας δεν θα υπέγραφε η Λιβύη με την Τουρκία, αλλά ούτε το τηλέφωνο δεν θα σήκωνε στον Ερντογάν ο ηγέτης της χώρας. Θυμόμαστε ακόμα με νοσταλγία τις αγκαλιές του Καντάφι και με τον Αντρέα, αλλά οι πιο μερακλήδες, θυμόμαστε και μια ακόμα πολύ σπουδαία στιγμή της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας: η Δήμητρα Λιάνη, πριν γίνει Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου, είχε επιχειρήσει να ξεκινήσει τηλεοπτική καριέρα στην κρατική τηλεόραση, με την εκπομπή «Μισό – Μισό». Μπορεί να μην μακροημέρευσε εκείνη η σπουδαία τηλεοπτική απόπειρα, αλλά μέσα στα μάτια μου υπάρχουν ακόμα εκείνα τα πλάνα, από την πρώτη εκπομπή, μέσα σε μια καυτή τέντα στη μέση της ερήμου, όπου η Δήμητρα Λιάνη «ανέκρινε» τον Λίβυο ηγέτη Καντάφι…Το γράφω με το αριστερό χέρι, διότι με το δεξί κάνω το σταυρό μου.   

 

ggergerid

 

Αυτά είναι τα σημαντικά και αφήστε να καίγονται τα δάση, να πεθαίνουν τα ζώα, να λιώνουν οι πάγοι, να ανεβαίνει η στάθμη του νερού, να καταρρίπτονται αεροσκάφη και να δίνονται εντολές για δολοφονίες, που μπορεί να προκαλέσουν μερικά αδιάφορα και μάλλον ασήμαντα πράγματα, όπως γενικευμένη σύρραξη στη Μέση Ανατολή, χρήση πυρηνικών ή τον Γ’ Παγκόσμιο. Αν ο Χάρι και η Μέγκαν είναι καλά, είμαστε όλοι καλά. Αν η εγγονή του Άκη προελαύνει στο My Style Rocks, προελαύνει και το ηθικό μας και η καλή μας ψυχολογία.

Καληνύχτα κόσμε και χαρήκαμε για τη γνωριμία…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved