Οι Βασίλης Στεφανάκης, Δημήτρης Μωΰσιάδης και Γιώργος Λέντζας μίλησαν για το πώς κατάφεραν να φτιάξουν την πιο viral πιτσαρία της Αθήνας.

“Ας αράξουμε έξω που είναι χαλαρή φάση”, μου είπαν και τελικά ήταν λες και κάναμε γύρισμα στο Βιετνάμ σε ώρα αιχμής. Μηχανάκια, περαστικοί, συναγερμοί, σκουπιδιάρα και ένα timer σε απόλυτη… αρμονία μεταξύ τους. Ωστόσο, για έναν απροσδιόριστο λόγο, η οδός Σαλαμίνος στον Κεραμεικό, όντως, είναι ένα ησυχαστήριο. Ένα μέρος, που παρότι βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, μοιάζει λες και έχει κάνει ένα βήμα πίσω στον χρόνο. Κινείται σε ρυθμούς επαρχίας και αισθάνεσαι ότι εδώ κανείς δε βιάζεται. Βέβαια, όλα αυτά συμβαίνουν το πρωί. Διότι από το απόγευμα που βγαίνει η πρώτη πίτσα από τον ξυλόφουρνο του Armando, τίποτα δεν είναι το ίδιο. Το στενό σφύζει από ζωή και τα stories παίρνουν φωτιά από την πιο viral πιτσαρία της Αθήνας. Στην κουβέντα μας με τους Βασίλη Στεφανάκη, Δημήτρη Μωϋσιάδη και Γιώργο Λέντζα συζητήσαμε για το talk of the town της αθηναϊκής εστίασης και ποιο είναι το μυστικό ώστε να χτίσεις όλο αυτό το hype.

 

 

Μεταξύ άλλων μιλήσαμε για το story πίσω από την έμπνευση του Armando, για το κατά πόσο τα social media βοηθούν ή αποτελούν ευχή και κατάρα, για τα σχόλια που τους έχουν κάνει οι Ιταλοί όταν δοκίμασαν την πίτσα τους (η αλήθεια είναι πως οι γείτονες δεν αστειεύονται με την πίτσα), για όλη αυτή τη φάση με τις γαστροταβέρνες, για το σκηνικό στη Βοσνία που λίγο έλειψε να οδηγήσει στη σύλληψη του Γιώργου Λέντζα και σήμερα να έχουμε μαγαζί που θα το έλεγαν “Κουστουρίτσα”, για το τι σημαίνει για εκείνους η λέξη πατρίδα, για τα καλύτερα βρώμικα που έχουν φάει αλλά και εκείνα που δεν άντεξαν ν’ αγγίξουν. Spoiler alert: Ο Γιώργος Λέντζας κώλωσε να δοκιμάσει καρδιά πύθωνα. Όχι ότι τον αδικούμε. 

Αν θέλεις να μάθεις όλες τις απαντήσεις αλλά και τα υπόλοιπα που συζητήσαμε, τότε κάνεις κλικ στο video της αρχής.

©2016-2025 Ratpack.gr - All rights reserved