Η Πέννυ Μπαλτατζή ξέρει το μυστικό για να κάνει sold out σε κάθε μαγαζί

Λίγο πριν την εμφάνισή της στο Gazarte την Κυριακή 19 Νοεμβρίου και το επόμενο sold out, μιλήσαμε με την Πέννυ Μπαλτατζή και απάντησε σε όλα όσα θέλεις να μάθεις.

Στα live της Πέννυς Μπαλτατζή συμβαίνει κάτι το ξεχωριστό. Σε γεμίζει με συγκίνηση, χαρά, νοσταλγία και ενθουσιασμό. Ενθουσιασμό για το επόμενο live, όπως εκείνο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στο Gazarte. Με αφορμή τη νέα της επιτυχία "Χρώματα" και το επερχόμενο live μιλήσαμε μαζί της και τη ρωτήσαμε όλα όσα θα ήθελες να μάθεις για εκείνη.

-Ποια είναι τα συναισθήματα που νιώθεις, τι είναι αυτό που αισθάνεσαι όταν ερμηνεύεις και χορεύεις τα “Χρώματα”;

Κάθε φορά είναι διαφορετική. Ανάλογα τις συνθήκες. Όμως ο ενθουσιασμός είναι πάντα εκεί! Συμπληρωματικά νοσταλγία, χαρά και συγκίνηση. Αυτός ο στίχος «μες της φωνής σου το γαλάζιο» πολύ με αγγίζει. Είναι ένα πολύ αγαπημένο μου τραγούδι από τους Εκείνος & Εκείνος και μου θυμίζει πολύ τα εφηβικά μου χρόνια.

-Γιατί να έρθω να σε δω και να σε ακούσω στο Gazarte στις 19/11/23; Δώσε μου 3 καλούς λόγους.

Πρώτος λόγος είναι για να γνωριστούμε. Δεύτερος λόγος για να ανοίξει η καρδιά σου. Τρίτος λόγος γιατί θα σε κάνω να θες να σηκωθείς απ’ την καρεκλά σου και να χορέψεις όπως κανείς καλοκαιρινές στις συναυλίες και για πολλούς άλλους λόγους που θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις μόνος σου την Κυριακή στις 19/11/23 στο Gazarte.

 

baltatzi6

 

-Είναι τα live σου ένα καλό μέρος για πρώτο ραντεβού και γιατί;

Φυσικά. Γιατί είμαι εκεί για να σπάω τις αντιστάσεις σας και με τα τραγούδια που θα ακούσετε υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να πάει πολύ καλά το ραντεβού, φτιάχνουμε ατμόσφαιρα αγαπησιάρικη.

-Ποιο είναι το μυστικό για να κάνεις sold out ένα μαγαζί;

Να κρατάς την πίστη και τη συνέπεια σε αυτό που κάνεις όλα τα χρόνια. Πάντα να σέβεσαι τη δουλειά σου, τους συναδέλφους σου, να την τιμάς προσφέροντας της απλόχερα χρόνο, ιδρώτα και ψυχή.

-Ένα πρώτο sold out στο Gazarte στις 5.11 και το σχεδόν sold out στις 19.11! Γι’ αυτούς που δεν καταφέρουν να έρθουν να περιμένουμε ανακοίνωση και άλλης ημερομηνίας;

Είμαι πολύ ευγνώμον που αυτό το εγχείρημα πάει καλά και έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε και να ανταλλάξουμε διαθέσεις, συναισθήματα, που έχουμε την ευκαιρία να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε. Λόγω της μεγάλης προσέλευσης και αγάπης που έχει δείξει ο κόσμος, σκεφτόμαστε να κάνουμε και μια τρίτη παράσταση που θα ανακοινωθεί σύντομα!

 

baltatzi3

 

-Πώς καταφέρνεις να σώσεις ένα live που πάει να αποτύχει;

Δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι ακραίο, παρά μόνο κάποια ευτράπελα που δε μου έχουν αφήσει άσχημη γεύση…ίσα ίσα έμαθα πολλά από αυτά.

-Ποια είναι η συμβουλή ζωής που έχεις ακούσει και σ’ έχει αλλάξει ως άνθρωπο;

Ή που θα φτιάξεις εσένα ή που θα σκλαβωθείς στον άλλο.

-Ποιο είναι το τελευταίο πράγμα που κάνεις πριν κοιμηθείς και ποιο είναι το πρώτο μόλις ξυπνήσεις;

Να σκεφτώ τη μέρα που πέρασε, με μια γρήγορη ματιά. Το πρωί να σκεφτώ τη μέρα που έρχεται και να την καλωσορίσω. Τις περισσότερες φορές, γιατί υπάρχουν κι άλλες που δεν προλαβαίνω να ανασάνω και πρέπει να τρέξω.

 

baltatzi1

 

-Ποιος είναι ο επώνυμος, Έλληνας ή ξένος, που έχεις δει από κοντά και έχεις πει ότι είναι σταρ. Τον ακολουθεί αυτή η μαγεία.

Andrea Βocceli, Robbie Williams, Μαρινέλλα, Θανάσης Αλευράς.

-Ποιος είναι ο στίχος από τραγούδι που έχεις ερμηνεύσει και είναι περισσότερο Πέννυ; Έχεις δεθεί και ταυτιστεί μαζί του.

Δύσκολη ερώτηση σε έναν άνθρωπο που γράφει τα τραγούδια του…όλα είναι κομμάτια μου. όλα με αγγίζουν, μου θυμίζουν και κάνουν τρίγκερ τα κουμπιά μου. Αλλά θα σου δώσω ένα hint από ένα κομμάτι μου που έγινε στο crowdfunding που έκανα την περίοδο που όλοι μείναμε μέσα, σύντομα στις πλατφόρμες σας.

Κλείσε τα μάτια μου μ’ ένα φιλί

Και κάνε σκόνη ότι περισσεύει

Από ένα κόσμο που μόνο παιδεύει

Τους έρωτες κι ό,τι η αγάπη μπορεί.

-Πώς θα θέλεις να σε θυμάται ο κόσμος μόλις σταματήσεις το τραγούδι;

Αληθινά καθαρή, ατόφια, ειλικρινή.

-Τι είναι αυτό που σε γοητεύει και τι είναι αυτό που σε ξενερώνει σ’ έναν άντρα;

Με γοητεύει η οξυδέρκεια του άλλου ,η σβέλτη με ουσία ατάκα ,το ζεστό βλέμμα και η ευγένεια. Με ξενερώνει η καχυποψία, το να το παίζει εξυπνάκιας, το δήθεν ματσό και ο βαρύς κι ασήκωτος και το φαγωμένο νύχι. Η απλότητα κερδίζει.

-Θεωρείς πως τα social media και ειδικά Instagram - TikTok γιγαντώνουν τον ναρκισσισμό μας; Και τι πρέπει επιτέλους να κάνουμε γι’ αυτό;

Φυσικά και το κάνουν. Ε να τα κλείσουμε τα ρημάδια. Ή ας κάνουμε σωστή χρήση. Όλοι έχουμε εθιστεί στα Social Media φτάνει πια.

-Ποιες είναι οι συμβουλές σου για ένα επιτυχημένο ραντεβού;

Να είσαι αληθινός. Να ντυθείς όμορφα και απλά. Να πας για ένα περίπατο και να ακούσετε ο ένας τον άλλο.

 

baltatzi11

 

-Τι είναι αυτό που αγαπάς στον εαυτό σου και τι είναι αυτό που θέλεις να αλλάξεις αλλά δεν τα καταφέρνεις;

Αγαπάω την Πέννυ με όλα της τα θετικά αλλά και τα αρνητικά. Αλλάζω γνώμη σε πράγματα, αλλάζω και εγώ σε σημεία μου, κάποιες φορές παίρνει καιρό, άλλες όχι τόσο πολύ.

-Πώς ήρθε στη ζωή σου το «ψυχόδραμα» και τι σημαίνει για εσένα;

Ένας φίλος μου, μου σύστησε το ψυχόδραμα και το συντονιστή μου. Πλέον είναι και δάσκαλος μου αφού τα τελευταία τρία χρόνια εκπαιδεύομαι σε αυτό. Είναι για μένα, μετά τη μουσική, ένας μεγάλος έρωτας. Είναι μαγικό να βλέπεις τους ανθρώπου να ξεδιπλώνονται ,να φτάνουν στο γκρεμό, να σηκώνονται, να αναλαμβάνουν τον εαυτό τους και να μεγαλώνουν.

-Ποια είναι η συμβουλή ζωής που θα έδινες στην 10χρονη Πέννυ;

Να ακούς πάντα τη φωνή μέσα σου! Έχει πάντα δίκιο.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved