Εσύ θα έβλεπες το Revenant σε τηλεοπτική σειρά;

Το Frontier είναι ακριβώς αυτό. Με τον Jason Momoa να προκαλεί τρόμο.

Το Revenant εκτός από τον λόγο που επιτέλους ο DiCaprio σήκωσε το χρυσό αγαλματίδιο, έμεινε στις καρδιές μας για την ενέδρα που έπεσαν οι τότε έμποροι γουνών από τους Ινδιάνους στα χιόνια, τον Tom Hardy σε ρόλο - πολύ - κακού και κυρίως για την 1 on 1 σκηνή του DiCaprio με την αρκούδα . Ταινιάρα με τα όλα της με λίγα λόγια. Πώς θα σου φαινόταν τώρα ένα αντίστοιχο story στην τηλεόραση; Το Frontier, ένα mini-series, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 20 Ιανουαρίου, υπόσχεται πολύ περισσότερη δράση, αγωνία και πάνω από όλα, αίμα.

20161012 C5375 PHOTO EN 794650

Μπορεί να μην έχει Leo ή Hardy (δεν πειράζει, το παίζει άγριος στο Taboo), αλλά διαθέτει έναν τύπο κομμένο και ραμμένο για τους πιο άγριους ρόλους σε μικρή και μεγάλη οθόνη, που είναι βέβαιο πως αν τον έβαζες να τις «παίξει» με την αρκούδα, αυτή θα 'φευγε τρέχοντας. Το όνομά του, Jason Momoa.

Ναι, ο βάρβαρος του Game of Thrones (a.k.a. Khal Drogo), ο αντι-Schwarzenneger στο ρόλο του Conan -τι πιο βάρβαρο- και ο πιο Νεάντερταλ πεθαίνεις των υπερηρώων της DC, Aquaman, αυτή τη φορά «ντύνεται» μισθοφόρος. Αντιμέτωπος με την παλιά του εταιρία εμπορίου γούνας στη Βόρεια Αμερική -κατά τη διάρκεια του 18ου αιώνα- τα τέως αφεντικά του έχουν βάλει σκοπό να τον αφανίσουν. Μόνο που δυστυχώς για αυτούς, ίδιο έχει σκοπό κι ίδιος. Και με μία μικρή ματιά στο παρακάτω trailer, είδαμε πως έρχεται πιο αιμοβόρος από ποτέ. Καλά ρε, που πάτε να μπλέξετε;

Το Frontier που θα κάνει την εμφάνισή του στις τηλεοράσεις μας στις 20 Ιανουαρίου από το Netflix, έχει κάνει ήδη πρεμιέρα από τις 25 Νοεμβρίου του 2016 αλλά μόνο σε κατόχους Samsung 4K TV που διαθέτουν το app του Discovery Go. Και σκέψου πως ανανεώθηκε και για δεύτερη σεζόν. 

Δεν μας βλέπω να σηκωνόμαστε φέτος από τον καναπέ...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved