GettyImages Ο Santino Corleone θα είναι πάντα ο μεγάλος αδερφός μας

Ο James Caan μπορεί να «έφυγε» αλλά εμείς θα τον θυμόμαστε πάντα, ειδικά για το ρόλο του στο «Godfather».

Δεν έχει σημασία αν έπαιξε σε μία μόλις ταινία της κατά τεκμήριο κορυφαίας τριλογίας στην ιστορία του σινεμά, ο James Caan ήταν μια ξεχωριστή οντότητα για το franchise του Godfather. Μπορεί ο Santino Corleone να ήταν το μέλος της οικογένειας που απολαύσαμε σε μόλις μία ταινία, ωστόσο μας έδωσε μια ερμηνεία που θα θυμόμαστε για πάντα. Στην τελική ήταν ο βασικός λόγος που ενεργοποίησε τον Michael Corleone να γίνει Don Corleone. Αρχηγικός, επιβλητικός και ακόμα και αν θόλωνε εύκολα, είχε πάντα τον τρόπο να τα βγάζει πέρα.

Δείτε εδώ κομμένες σκηνές από την τριλογία του Godfather.

Στην τελική μας έδωσε και το πιο ωραίο ξυλίκι που είδαμε στο Godfather Part I:

 

 

Μπορεί να μην εξελίχθηκε σε βασικό Corleone της τριλογίας, ωστόσο η οντότητά του έπαιξε βασικό ρόλο στην ιστορία. Με τον Michael ενδεχομένως να μην τα έβρισκε με τίποτα, ωστόσο μας έδινε πάντα την εντύπωση πως ό,τι και να γινόταν θα ήταν πάντα εκεί για να καθαρίσει. Η εικόνα που όλοι οι άντρες βλέπουν και θα ήθελαν να βλέπουν από τον μεγάλο τους αδερφό. Ακόμα και αν τα νεύρα του ήταν πραγματικά «πειραγμένα», όπως εκείνα του Sonny Corleone.

Διάβασε το αφιέρωμα για τα 50 χρόνια Godfather.

Ο ηθοποιός πίσω από τον Santino, James Caan ο οποίος αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια πέθανε στις 6 Ιουλίου του 2022 σε ηλικία 82, μια είδηση που ανακοινώθηκε μια μέρα αργότερα από τον λογαριασμό του στο Twitter:

«Με μεγάλη θλίψη σας ενημερώνουμε για τον θάνατο του Τζίμι το βράδυ της 6ης Ιουλίου. Η οικογένεια εκτιμά το κύμα αγάπης και τα ειλικρινή συλλυπητήρια και ζητά να συνεχίσετε να σέβεστε την ιδιωτική τους ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου».

Καλό ταξίδι σπουδαίε Sonny. Θα είσαι πάντα ο μεγάλος μας αδερφός.

 

Santino Corleone & FBI


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved