Άγιος ή αρτίστας; Τι φάση με τον πατέρα Κλεομένη;

10 σταυροφορικά βίντεο, 10 μαχαιριές στην καρδιά του Σατανά.

Το φαινόμενο που ακούει στο όνομα «πατήρ Κλεομένης» δεν είναι κάτι που το ανακαλύψαμε σήμερα. Βιντεάκια και βαϊραλιές με τον ίδιο ως πρωταγωνιστή, κυκλοφορούν εδώ και μήνες στο ελληνικό ιντερνέτι. Σήμερα, όμως, ο ρασοφόρος ακτιβιστής επανήλθε στην επικαιρότητα με ένα νέο ντου. Αυτή τη φορά στο «δαιμονιασμένο» γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης (λίγη υπομονή και θα δείτε τα highlights σε δύο λεπτάκια από τώρα). 

Ο άνθρωπος που έχει βάλει ως σκοπό ζωής να εξουδετερώσει τα ΑΤΜs, τα smartphones και τις ηλεκτρονικές κάρτες κάθε είδους «γιατί ταυτοποιούν τον άνθρωπο με το 666», έχει συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και μπόλικα κιλά χλεύης και ειρωνείας. Από ποιους; Από τα τρολάκια του διαδικτύου, που άλλη δουλειά δεν είχαν, κάθονται και κοροϊδεύουν ξαπλωμένοι στον καναπέ τους και πίσω από τα πληκτρολόγιά τους, έναν άνθρωπο που όχι μόνο ασκεί μάχιμο θρησκευτικοπατριωτικό έργο, αλλά το απολαμβάνει κιόλα. 

Να, εδώ, σου έχουμε ένα τρανταχτό παράδειγμα εργασίας και χαράς:

ezgif.com optimize

 

Έναν τέτοιον τύπο που μπορεί να κάνει αυτοσχέδια τσουλήθρα εν ώρα εργασίας, εμείς δεν μπορούμε να τον διαγράψουμε έτσι απλά. Και σε αντίθεση με τα βιντεάκια που κυκλοφορούν διάφορες σελίδες εκεί έξω, βιντεάκια με αβέρτα κοπτοραπτική για να τη φέρουν στα μέτρα τους και να μειώσουν τον φάδα-Κλεομένη, θα επιλέξουμε το δρόμο της δημοσιογραφίας της τίμιας, της σωστής, της μορφωμένης. 

Μπαίνουμε, λοιπόν, στο επίσημο κανάλι του στο YouTube και παίρνουμε τα βίντεό του χωρίς να τα περάσουμε από μονταζιέρα, μήπως και μπορέσουμε να κατανοήσουμε λίγο καλύτερα τη φάση με τον άνθρωπο που -μπορεί να μην τον αναγνωρίζει η ελλαδική Εκκλησία, αλλά- είναι τόσο μπροστά που δεν μπορούμε να κάνουμε ότι δεν υπάρχει. Κι όπως πολύ όμορφα τα εξήγησε ένας φίλος σχολιαστής, «Είναι ίδιος ο Μπάτμαν. Φοράει μαύρη στολή, βλέπει όλη την πόλη από μακριά και όταν κατεβαίνει βάζει όλα τα λαμόγια στη θέση τους.»

1. Σατανιασμένοι ολυμπιακάκηδες

Δηλαδή, τι παραπάνω χρειάζεσαι πέρα από το διαολεμένα διαβολικό σύνθημα «Θρύλε Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου» για να καταλάβεις τι παίζει; Πίσω από όλους αυτούς που σκάνε στα γήπεδα-ειδωλολατρικούς ναούς και χρησιμοποιούν τις «διαβολοκάρτες» τους (βλέπε εισιτήρια διαρκείας) για να προσκυνήσουν το θεό τους, κρύβετε ο Σατανάς. Ή οι Εβραίοι. Ξεκάθαρα. 

 

2. Η έκπτωτη Αθήνα

Δεν τα πάει καλά με τα Καραϊσκάκια κι αυτό το καταλαβαίνεις από μία ακόμη επίσκεψή του, αυτή τη φορά στην πλατεία Καραϊσκάκη στο Μεταξουργείο. Εκεί όπου κάποιοι ξετσίπωτοι έφτιαξαν κοτζάμ άγαλμα στον έκπτωτο Εωσφόρο δίπλα ακριβώς -αν έχεις το θεό σου!- από την πιάτσα των ταξί.

 

3. Τακίμιασμα με Εξάρχεια

Αυτό δεν το είδαμε να έρχεται, αλλά να που ο Αγώνας δεν χωράει αποκλεισμούς και ίντριγκες: Πάτηρ Κλεομένης αβαντάρει τους Συντρόφους που ακύρωσαν τα ακυρωτικά μηχανήματα.

 

 

4. Σπρέι και... γκοοολ

Όσο εσύ αράζεις καναπεδάρα, ο Κλεομένης στέκεται μισή χεριά απόσταση από τα αμάξια που τρέχουν με ιλιγιώδη ταχύτητα για να περάσει τα μηνύματά του στους τοίχους της χώρας. Μην κλείσεις το βίντεο πριν το 01:09.

 

5. Κλωτσομπουνίδια σε ΑΤΜ 

Κρατάμε δύο πράγματα: το άλμα του, που δείχνει ότι αν μη τι αλλο ο πατήρ είναι σε δαιμονιώδη (αν μου επιτρέπεται) φόρμα και βεβαίως την καθιερωμένη του ροχάλα. Λέγεται πως δεν έχει αφήσει άφτυστο ΑΤΜ σε ολάκερη την Αθήνα και καλό είναι να εξοικοιωθείς με την εξής ιδέα: την επόμενη φορά που θα πληκτρολογήσεις το ΡΙΝ σου στο μηχάνημα του Λούσιφερ που βρίσκεται στη γειτονιά σου, έρχεσαι σε επαφή με ολίγον τι από το DNA του πατέρα Κλεομένη.

 

6.  Smartphone που έπιασαν πάτο

Όπως μας ενημερώνει ο ίδιος «μια ψυχή που μετανόησε του έδωσε αυτές τις δύο συσκευές που περιέχουν το 666 για να τις κάνει αλοιφή». Και το έκανε έτσι όπως ΜΟΝΟ εκείνος μπορεί. 

 

7. Ουστ δαιμόνια!

Η αναμέτρησή του με τις κεραίες του διαβόλου, θυμίζει λίγο από Δαυίδ και Γολιάθ. Ας είναι καλά ο άνθρωπος που έβγαλε τη σφεντόνα του και τις κατέστρεψε προτού μας τρελάνουν κατ' εντολήν των Εβραίων. 

 

8. Μαγαρισμένα τρόφιμα

Εδώ είναι το μοναδικό σημείο που έχουμε κάποιες διαφωνίες με τον πατήρ Κλεομένη. Πολύ καλά κάνει και ξεσκεπάζει το ρόλο των χαραγμένων και μαγαρισμένων με το 666 τροφίμων, αλλά το να τα πετάει στις αγελαδίτσες για να τα φάνε, μας βρίσκει κάθετα αντίθετους. Να φύγουν από εμάς τα διαμόνια για να πάνε στα ζωάκια, που δεν φταίνε και σε τίποτα στην τελική; Δεν πάει έτσι πατέρα, και να μας σχωράς. 

 

9. Κάτω τα χέρια από το μίλκο!

Ξέρετε τι κάνουν οι εβραιοκίνητες εταιρείες γαλακτοκομικών όταν λήγει το μίλκο; Το επεξεργάζονται και το ξαναβγάζουν στην κυκλοφορία, όσες φορές χρειαστεί μέχρι να πουληθεί. Ο πατήρ τις ξεμπροστιάζει on camera βιάζοντας τα παιδικά μας όνειρα. Έτσι είναι όμως η ζωή, καμιά φορά ο Αγώνας κρύβει αλήθειες που δεν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε.

 

10. Πλύσου-στεγνώσου

Δεν έχει ύδρευση να τρέξει το νερό από τη ντουζιέρα, δεν έχει ηλεκτρισμό για το θερμοσίφωνα, αλλά τι; Θα κάτσει να τον φάνε οι ψύλλοι; Όχι βέβαια. Θα φτιάξει αυτοσχέδια σαμπουανάρα, θα πλυθεί με «φυσική ροή» (μαζί με τα ρούχα, καθώς δεν παίζει πλυντήριο) και θα στεγνώσει με ακόμη πιο φυσικό τρόπο. Δες το μέχρι τέλους και προσκύνα επαναστατικό πνεύμα Ζηλωτή.  

 

 Αυτά. 

Σας δείξαμε όσα χρειάζονταν να σας δείξουμε για να ανασκευάσετε και να πιστέψετε την αλήθεια που σας κρύβουν. Την αλήθεια του πατέρα Κλεομένη. Και σας αποχαιρετάμε με την μυθική υπερπαραγωγή που Του ετοίμασε ο Μπανκς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved