8 post-credits σκηνές της Marvel που λατρέψαμε

Όλες εκείνες οι μεγάλες στιγμές που η ταινία δεν τελείωσε στους τίτλους τέλους.

Τώρα που αναμένουμε τις νέες ταινίες της Marvel, «Captain Marvel» και «Avengers 4» θυμηθήκαμε τις σκηνές εκείνες που δεν έχουν θέση στην ταινία αλλά παίζουν μεγάλο ρόλο σε αυτήν. Ποια είναι αυτά: τα post credits. Όλα αυτά τα μίνι βιντεάκια που εμφανίζονται μετά τους τίτλους τέλους και μας κρατάνε στην τσίτα για την επόμενη ταινία που έρχεται.

Ξεχωρίσαμε τις 8 πιο εμβληματικές σκηνές που έχουμε δει μέχρι σήμερα και τις παρουσιάζουμε με μία γλυκιά νοσταλγία. Εσύ πώς αντέδρασες όταν είδες τα παρακάτω για πρώτη φορά;

 

1. Avengers: Age of Ultron

Ο Thanos επαληθεύει τον κανόνα κάθε τίμιου «κακού», που λέει ότι «όταν θες να γίνεται κάτι σωστά, καλύτερα να το κάνεις μόνος σου».

2. Iron Man 2

Το σφυρί του Thor έσκασε στη Γη σαν Αρμαγεδδών και έφτασε μέχρι...τα αυτιά του Agent Coulson. Και μας χάρισε έναν από τους πιο αγαπημένους ήρωες του «μαρβελικού» σύμπαντος.

3. Captain America: The First Avenger

Ο Rodgers μπαίνει επιτέλους στον πόλεμο. Και κάπως έτσι ξεκινάει η ιστορία της ομάδας υπερηρωών που τόσο αγαπήσαμε.

4. The Avengers

Ποιος είπε ότι πρέπει να λείπει το κωμικό στοιχείο; Ακόμη και οι ήρωες που σώζουν τον κόσμο έχουν δικαίωμα στο junk food. 

5. Captain America: The Winter Soldier

H πρώτη επίσημη εμφάνιση του Quicksilver και της Scarlet Witch. Οι πιστοί φανς τους αναγνώρισαν αμέσως χάρη σε αυτή την σκηνή.

6. Deadpool

Aκόμη και στο post credit, ο Deadpool έσπασε με μοναδικό τρόπο τον τέταρτο τοίχο. Και πέταξε και το spoiler του για τον Cable.

7. Batman v Superman

Steppenwolf ή Darkseid; Τι θα δούμε τελικά; Σε κάθε περίπτωση, αυτό το post credit ήταν το ωραιότερο σημείο σε αυτή την απαράδεκτη ταινία...

8. The Wolverine

Αν έπρεπε να δώσουμε ένα όνομα σε αυτή την σκηνή θα ήταν «ανατριχίλα». Κι' όμως, ακόμη και αν προβλήθηκαν τόσες ταινίες, δεν χαρήκαμε ποτέ τον Logan με την παραδοσιακή στολή του. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved