Altionistas: Αυτοί είναι οι πρώτοι Έλληνες superheroes!

Μπορεί να μην ανήκουμε όλοι στους φανατικούς Marvel fans, το σίγουρο είναι όμως πως δεν λέμε ποτέ «όχι» σε μία καλή superhero ταινία. 

Για την ακρίβεια, οι ταινίες με υπερήρωες βρίσκονται πάντα στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεών μας, ανεξαρτήτων περιστάσεων. Διότι θα τις απολαύσουμε το ίδιο, όπου και αν προβάλλονται και φυσικά, με όποιον και αν τις παρακολουθήσουμε.

Τι θα έλεγες όμως, αν μάθαινες πως αντί για τον Thor, τον Hulk, τον Captain America, τον Iron Man, τη Wasp ή την Invisible Woman στην επόμενη μεγάλη supehero «ταινία» που θα παρακολουθήσεις, τους αγαπημένους σου υπερήρωες θα υποδύονται γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί;

Εμείς, πάντως, «κολλήσαμε» όταν είδαμε το trailer που «παίζει» στα social media για την πρώτη ελληνική «ταινία» με υπερήρωες στην οποία πρωταγωνιστούν οι Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βίκυ Σταυροπούλου, Μαρία Κωνσταντάκη και Σόλων Τσούνης στον ρόλο των… Altionistas.

Ποιοι είναι οι Altionistas και τι ακριβώς «παίζει» μαζί τους; Για την ώρα, το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως έχουν φοβερές υπερδυνάμεις -από τηλεμεταφορά μέχρι υπεράνθρωπη δύναμη και από τηλεπάθεια έως απίστευτη ταχύτητα- και καλούνται να τις χρησιμοποιήσουν για να σώσουν την ανθρωπότητα από μία μεγάλη απειλή που πλησιάζει.

Όταν δε ψάξαμε ακόμη περισσότερο το θέμα με τους Altionistas και είδαμε ξανά το trailer που κάνει τον γύρο του ελληνικού Διαδικτύου, μάθαμε πως η «ταινία» με τους Έλληνες υπερήρωες θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου -και μέχρι τώρα αποτελούσε, για άγνωστους λόγους, επτασφράγιστο μυστικό.

Μην απορείς, λοιπόν, που ήδη ανυπομονούμε να έρθει η επόμενη εβδομάδα -και δη η Τρίτη 8 Οκτωβρίου- για να συντονιστούμε στις οθόνες μας και να δούμε τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, τη Βίκυ Σταυροπούλου, τη Μαρία Κωνσταντάκη και τον Σόλωνα Τσούνη εν δράσει -και μάλιστα φορώντας superhero στολές. Αυτό θα είναι απλά… έπος!

Δες παρακάτω το trailer της ταινίας και πάρε μία «γεύση» από όλα όσα θα παρακολουθήσεις. Εμείς έχουμε ήδη «ψηθεί» για το Altionistas, the movie.

Τέσσερις υπερήρωες, τέσσερις υπερδυνάμεις, μία απειλή. Συντονίσου.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved