Με τι κουράγιο να γράψεις τίτλο για τη Δήμητρα Ματσούκα;

Η απόλυτη Γυναίκα γίνεται 45 κι εμείς θυμόμαστε όλα εκείνα τα στοιχεία που την τοποθέτησαν στην κορυφή των προτιμήσεών μας.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί η Δήμητρα Ματσούκα ήταν και είναι το μεγαλύτερο τηλεοπτικό Sex Symbol μετά τη Βάνα Μπάρμπα; Όποιος διαφωνεί, να περάσει έξω. Υπάρχουν πολλοί λόγοι οι οποίοι δεν εκφράζονται απαραίτητα με την απόλυτη τιμή της εξωτερικής εμφάνισης.

Τι εννοούμε;

Η Δήμητρα, η «Γωγώ», η δεσποινίς «Κύριε Μάνο μου», η κοπελιά «Nescafe φραπέ ατέλειωτη ευχαρίστηση», εκείνη η 25χρονη τσαχπίνα, για την οποία κάθε ευφάνταστη λέξη τύπου «σεξουάλα» επιτρέπεται, η μιλφ των 45 στο σήμερα είχε αυτό το «κάτι» που την έκανε τόσο σέξι.

Ένα «κάτι» που δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης. Κι αν κάποιες διαφωνείται με τη θέση που είχε πάντα αυτό το κορίτσι στα μάτια των αντρών, μάλλον δεν έχετε καταλάβει τι είναι και πόσο σημαντικό είναι για εμάς αυτό το «κάτι».

 

Ας προσπαθήσουμε να το εξηγήσουμε, λοιπόν

Και ας υποθέσουμε ότι η Δήμητρα Ματσούκα είναι μία συνταγή. Μία πετυχημένη συνταγή για το απόλυτο σέξι είδωλο. Ποια ήταν τα υλικά που έφτιαξαν αυτό το πρότυπο:

Είναι αυτή η τσαχπινιά που σε έκανε να ξεροκαταπίνεις πιο πολλές φορές κι από τον Γρηγοριάδη στο «Κάτι τρέχει με τους δίπλα». Αυτή η απλότητα που την μετέτρεπε σε ζωντανή φαντασίωση για κάθε γειτόνισσα που έσκαγε στο διπλανό διαμέρισμα, που την έκανε ορισμό του κοριτσιού της διπλανής πόρτας. Αυτή η αφέλεια (σε κάποιους ρόλους) την οποία φίλτραρε πάντα μέσα από τη σεξουαλικότητά της και που όχι μόνο δεν σε ξενέρωνε, αλλά σε έκανε να την πάρεις από το μπράτσο να την πας στο μουσείο της Ακρόπολης, να την ξεναγήσεις, να μην καταλάβει Χριστό, αλλά να μην σε νοιάζει, όταν δίπλα σου έχεις μία γυναικάρα που ακόμη και το πιο βαρετό πράγμα μπορεί να στο κάνει ενδιαφέρον χάρη στο επόμενο συστατικό, τη θετική ενέργεια και το σέξι χαμόγελο.

 

 

Είναι αυτή η πηγαία σεξουαλικότητα που δεν ταυτίζεται με την ομορφιά. Και αυτή ήταν η μεγαλύτερη δοσολογία για την μοναδικότητα του «πακέτου» της. Καμία γυναίκα δεν χρειάζεται να είναι όμορφη ή και υπερβολικά καλλωπισμένη για να εκπέμπει αυτό το sexiness. Γιατί το sexiness είναι έμφυτο. Και η Δήμητρα Ματσούκα, το είχε,το «σπούδασε», το μετέδιδε με κάθε έκφραση, με κάθε βλέμμα, με κάθε κίνησή της.

Δήμητρα Ματσούκα, χρόνια σου πολλά και πάντα τέτοια (τσαχπινιά). Ακόμα και σήμερα. Ακόμα και 20 χρόνια μετά.

Στα 45 σου, σε θυμόμαστε για όλα τα παραπάνω, με 20 φωτογραφίες που τα επιβεβαιώνουν:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved