Βγήκε πλατφόρμα που «υιοθετεί» τα εξοστρακισμένα γυμνά του Instagram

Ένας φίλος από το χωριό αναμένεται να κλείσει 24ωρα στο Cheekky.com.

NSFW φωτογραφίες. Not Safe For Work το λένε οι ξένοι, ξενέρα απίστευτη το λέμε εμείς. Είναι όλες αυτές οι φωτογραφίες που είναι αρκετά προκλητικές για το Instagram και που έχουν αποτελέσει τροφή για το κίνημα #FreeTheNipple και πόσα άλλα που βγαίνουν κατά καιρούς. Γιατί; Γιατί το Instagram κατεβάζει γυμνές φωτογραφίες, να γιατί...

 

20180328220153

 

Και μπορείς να πεις ό,τι θες για το κοινωνικό προφίλ που δείχνουν αυτές οι φωτογραφίες, αλλά από την άλλη ο καθένας πρέπει να έχει την ελευθερία να δημοσιεύει αυτό που θέλει σωστά; Ή μήπως όχι;

Κάπου εκεί ανάμεσα είναι ο κοσμάκης και τελικά άκρη δεν βρίσκουμε. Άλλες φωτογραφίες κατεβαίνουν, άλλες αναγκάζονται να καλύψουν τα επίμαχα σημεία ώστε να μην κατεβούν και γενικά η ζωή στα social media συνεχίζεται.

 

Περίμενε όμως να μάθεις και για το Cheekky

Φαίνεται λοιπόν ότι κάποια παλικάρια σκέφτηκαν λογικά και είπαν: «Αφού κορίτσια δεν θέλει το Insta αυτές τις φωτογραφίες σας, να τις φέρετε εδώ που τις θέλουμε εμείς». Κάπως έτσι το Cheekky έχει ξεκινήσει να φιλοξενεί όλα εκείνα τα μοντέλα που αρνιούνται να ντυθούν να καλυφθούν.  

Για να πάρεις χαμπάρι και να μην σε ζαλίζουμε, ρίξε μια ματιά σε ένα ενδεικτικό παράδειγμα από το υλικό που φιλοξενεί η πλατφόρμα:

Shannon Lawson Yume 6

 

Σου άνοιξε η όρεξη προφανώς και γι' αυτό είμαστε εμείς δώ: για να σου τη σβήσουμε μέσα από τις φωτογραφίες που ακολουθούν στο παρακάτω άλμπουμ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved