«Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» θα λέμε στις γυναίκες μας τώρα που θα εμφανιστεί η Κλέλια στη σειρά

Ο Νίκος Συρίγος μισεί τον Manu Chao και αποθεώνει προκαταβολικά την Κλέλια Ρένεση στο come back της!

Όταν είσαι μπαμπάς, ανέχεσαι πολλά. Ακόμη και τις επαναλήψεις των σίριαλ. Πέρυσι το καλοκαίρι, η Έλενα, η μικρή μου, έβλεπε φανατικά το «Μαρία η άσχημη». Μαζί κι εγώ. Αναγκαστικά. Για να…κλέβω αγκαλιές στον καναπέ.

Φέτος (βοήθησε ο καλός θεούλης) βλέπει τη «Μουρμούρα». Από τα παλιά επεισόδια μέχρι τα πιο καινούργια. Δηλαδή από την εποχή που έπαιζε εκεί η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και τα… 20 χιλιόμετρα πόδια της μέχρι την προηγούμενη σεζόν που έπαιζε η Μαρία Χάνου! Με τη «Μουρμούρα» το αναγκαστικό του πράγματος (βλ. Έλενα) δεν ήταν και τόσο αναγκαστικό. Και οσονούπω θα γίνει ακόμη λιγότερο (sic).

Βλέπετε, από τη στιγμή που μπαίνει στο παιχνίδι η Κλέλια Ρένεση, έχεις τουλάχιστον έναν λόγο για να βλέπεις τη σειρά φανατικά. Πολύ φανατικά. Γιατί είτε ως «Αλίκη Διβάνη» στο «Ιατρικό απόρρητο», είτε ως «Ρίτα Μπαρόλα» στο «Μίλα μου βρώμικα», είτε ως «Κάρμεν Σταυρίδη» στο «Μοντέρνα Οικογένεια», η Κλέλια είναι… κλάψτε ουρανοί κι αστέρια! Ακολουθούν τα απαραίτητα ντοκουμέντα στις παρακάτω φωτογραφίες:

 

 

 

Μαζί κι ένας λόγος για να μισήσεις αυτόν τον μπαγάσα τον Manu Chao, που μας το πήρε το κορμί πατριώτη… Κι όχι μόνο μας το πήρε αλλά έκανε και δυο ολόκληρα χρόνια για να εμφανιστεί σε σίριαλ…

Ε όχι! Αυτό δεν αντέχεται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

 

 

Κάπως έτσι, η ελληνική οικογένεια θα είναι ευχαριστημένη με τη «Μουρμούρα». Τα παιδιά για το σίριαλ, οι μαμάδες γιατί πάντα έχουν στενή σχέση με τη… μουρμούρα και οι μπαμπάδες για την Κλέλια!

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved