Η Madalin θα μας βοηθήσει να βγούμε ακομπλεξάριστοι στην παραλία

Ο Μπάμπης Κόλλιας, εξηγεί το γιατί.

Δεν είμαι κομπλεξικός, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κανένας νόμος που να μου απαγορεύει να κολυμπήσω με μπλούζα. Ναι, έχω κοιλιά. Και τρίχα. Και είμαι περήφανος και για τα δύο.

Αυτή είναι η δική μου κοσμοθεωρία και ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας και όχι μόνο μαζί σας, αλλά και με την personal trainer Madalin Giorgetta στην οποία έστειλα DM σε χρόνο dt όταν ανακάλυψα τον λογαριασμό της στο Instagram:

«Γεια σου Μανταλινάκι, Μπαμπίνος εδώ. Θέλω να ξεκινήσουμε γυμναστική ΑΜΕΣΑ, έχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες για να πέσει η κοιλιά και να βγούμε μαζί στις παραλίες, να περπατάμε χεράκι-χεράκι στην αμμουδιά για να μας βλέπει ο κόσμος και να μας ζηλεύει κι εσύ να με δείχνεις στον κόσμο κι εμένα και την κοιλιά μου και να φωνάζεις: "Το βλέπετε αυτό; Εγώ το έφτιαξα". Πλιζ, απάντησέ μου το συντομότερο, βιάζομαι, θέλω να πάρω μαγιό».

Δεν μου έχει απαντήσει ακόμα, αλλά το καλό είναι ότι προς το παρόν δεν με έχει μπλοκάρει κιόλα. Οπότε μπορώ να βλέπω βιντεάκια σαν κι αυτό:

 

Όταν μου απαντήσει θα σας δείξω και φωτό μου από τα αποτελέσματα και τις βαρκάδες μας στη Σαντορίνη για να ξεκινήσετε κι εσείς μαζί της. Απ' ότι βλέπω στο Instagram πρέπει να είναι πολύ καλή στη δουλειά της. Τι εννοείς πού το ξέρω; Κάποια πράγματα δεν κρύβονται αεφέ.

Τσεκάρεις σωματάρα στις παρακάτω φωτό και το καταλαβαίνεις:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved