Τζέσικα Άλμπα, τι πρέπει να κάνουμε για να γδυθείς επιτέλους;

Ανήμερα των 37ων γενεθλίων της, ο Μπάμπης Κόλλιας το ρίχνει στα παρακάλια και στο φιλότιμο.

Ρε συ Τζέσικα εκτιμούμε το γεγονός ότι παραμένεις πιστή στις απόψεις σου, αλλά έλα λίγο και στη θέση μας. Λίγες ωραίες γυναίκες υπάρχουν πλέον στο Χολιγουντοχώρο σας. Αν δεν είναι ερωτευμένες με τους άντρες τους και τα έχουν παρατήσει, θα είναι τρελές σαν την Πάρις Χίλτον και την Λίντσεϊ Λόχαν. Και δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να σε συγκρίνουμε με αυτές τις σάπιες. Σε αγαπήσαμε από την πρώτη φορά στο Idle Hads και ας μην βλεπόταν η ταινία.

Οκ, το καταλαβαίνουμε πως έχεις γίνει μανούλα, αλλά ξέρω κάτι μανούλες μανουλομάνουλα. Εσύ είσαι ένα από αυτά. Τι σου λείπει; Προσωπάρα; Χαμόγελο; Μυαλό; Κωλάρα; Όμορφα οπίσθια; Όλα τα ‘χεις.

Είσαι ο τύπος της γυναίκας που και πρέπει να φωτογραφίζεται και που έχει κάτι να πει. Δεν έμεινες ξόανο της σόουμπιζ. Έγινες επιχειρηματίας, έκανες δική σου επιχείρηση με προϊόντα για το σπίτι και θησαύρισες. Θα μου πεις λοιπόν «Ρε Μπαμπίνο τι να μπλέξω τότε;». ΚΑΝΤΟ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ. Που σε περιμένω να δείξεις το κάτι παραπάνω, από τότε που έριξες άκυρο στο V Magazine και στα 500 χιλιάρικά του. Το σέβομαι, αλλά πονάω.

Θα είναι αργά μετά. Θα ανέβει η ηλικία και θα ζορίσουν τα πράγματα. Όχι πως θα σταματήσουμε να γουστάρουμε. Θα γίνεις η επόμενη Έλεν Μίρεν. Αλλά σοβαρά, κάνε το ψυχικό.

Σου σβήνω κεράκια με τις 10 καλύτερες φωτογραφικές στιγμές σου και τα ξαναλέμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved