Η Martha Hunt έγινε εξώφυλλο στο Maxim και αφίσα στους τοίχους μας

Το ξεφυλλίσαμε αναστενάζοντας.

Το νέο αγγελούδι της Victoria’s Secret, για την οποία φήμες λένε ότι τις πατάει όλες εκεί μέσα, έγινε και εξώφυλλο στο τελευταίο Maxim.

Εμείς το πήραμε στα χέρια μας κι αφού μείναμε κανά δεκάλεπτο ακίνητοι μέχρι να το ανοίξουμε και να μπούμε μέσα (ντροπή), αρχίσαμε να το ξεφυλλίζουμε διαβάζοντας τη συνέντευξή της χαζεύοντας τις φωτογραφίες της. 

Martha Hunt 501

 

Η Martha Hunt έχει καταφέρει τα τελευταία 2-3 χρόνια να επιταχύνει τα βήματά της στον χώρο της μόδας, έχοντας πλέον περπατήσει σε πάνω από 180 επιδείξεις, ενώ η προβολή της ήταν ακόμη πιο συχνή με τη συμμετοχή της σε πολλές τηλεοπτικές διαφημίσεις, αλλά και φωτογραφίσεις της σε περιοδικά, όπως το Wonderland, το Vogue, το Numéro, το Elle Australia, το Marie Claire Italy… Εσχάτως και το Maxim.

Την ψαρέψαμε στην τελευταία επίδειξη της Victoria's Secret, για την οποία και σου γράψαμε πρόσφατα...

Κι αν θες να τη γνωρίσεις ακόμη καλύτερα, αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για το κορίτσι και θες να γνωρίσεις τον εσωτερικό της κόσμο, τα ενδιαφέροντά της κλπ κλπ, μάθε ότι έχει συμμετάσχει και σε δύο βιντεοκλίπ τραγουδιών, το «Bad Blood» της Taylor Swift και το «Paris» των Chainsmokers, το οποίο και σου επιτρέπουμε να δεις…

 

 

Τι νόημα έχουν, όμως, όλα τα παραπάνω, μπροστά στις φωτογραφίες της; Τσέκαρε!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved