Αυτή είναι η Wanda Nara και θα αποφύγουμε κάθε είδους λογοπαίγνιο

15 κολασμένες φωτογραφίες από εκείνη που μοιράζεται το κρεβάτι του Μάουρο Ικάρντι. 

Όταν στις 14 Απριλίου 2014 η Σαμπντόρια υποδέχθηκε την Ίντερ, ένα μαύρο σύννεφο κουτσομπολίλας δέσποζε στον ουρανό της Γένοβα. Αλλά δεν ήταν μόνο οι κίτρινες φυλλάδες τις Ιταλίας που περίμεναν να δουν τι θα προκύψει από το αμήχανο τετ α τετ των Ικάρντι-Μάξι Λόπεζ. Των δύο πάλαι ποτέ κολλητών που για τα μάτια μιας γυναίκας έφτασαν στο σημείο να χτίσουν μια σχέση επιπέδου Χούτου-Ματζουράκη. 

Το τι προηγήθηκε και οι δύο Αργεντίνοι έφτασαν στο σημείο να κάνουν αλλαξογυναικιές, έχει καταγραφεί πολλάκις στα μίντια. Δεν είναι το θέμα μας αυτό.

Αλλού θέλουμε να εστιάσουμε και βρήκαμε την αφορμή μετά το χθεσινό ποδοσφαιρικό σόου που μοίρασε απλόχερα ο Ικάρντι. Εκεί όπου στο ντέρμπι ανάμεσα σε Ίντερ και Μίλαν (τελικό σκορ 3-2) έστειλε ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές για βρούβες τους Rossoneri. Και κάπως έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία να ρίξουμε άπλετο φως στην περιπτωσάρα που ακούει στο όνομα Wada Nara.

Την πρώην κυρία Λόπεζ και νυν κυρία Ικάρντι. Αυτήν εδώ την κυρία:

 

Déjame robarte un beso que me llegue hasta el alma @mauroicardi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda nara (@wanda_icardi) στις


Από ό,τι λέγεται, το 31χρονο πρώην μοντέλο και περσόνα των αργεντίνικων μίντια έχει δοθεί ολοκληρωτικά στον -κατά 7 χρόνια μικρότερό της- επιθετικό της Ίντερ και μπράβο της. Δεν διστάζει μάλιστα να του τονώνει την ψυχολογία με κάθε πιθανό κι απίθανο τρόπο κι ένας από αυτούς ήταν η χθεσινή της έμπνευση να ποστάρει μετά το χατ τρικ του καλού της, ΑΥΤΟ: 

 

Buenas noches ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wanda nara (@wanda_icardi) στις


Πόσο πιο καλή ασίστ από αυτήν να περιμένεις για να ξεχυθείς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ και να τσεκάρεις με τα ίδια σου τα μάτια τι άλλο έχει να σου προσφέρει η κυρία Ικάρντι; Στο παρακάτω φωτογραφικό άλμπουμ, σου έχω μαζέψει τα καλύτερα στιγμιότυπά της. 

Για ρίξε μια ματιά...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved