Βρήκαμε το λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ που θα μας βγάλει όλη τη χρονιά

Πραγματική dream team, όχι αστεία.

Περνώ αρκετή ώρα της ημέρας μέσα στο Instagram. Κάποιος, βλέπετε, πρέπει να κάνει το απαραίτητο scouting για να τα βρίσκετε εσείς έτοιμα. Δεν παραπονιέμαι, δόξα τω θεώ.

Η αλήθεια είναι πως περνάω καλά εκεί μέσα και αυτό βγαίνει -θέλω να πιστεύω- προς τα έξω, καθώς η στήλη μου IT GIRL αποτελεί ξεκάθαρα μια από τις πιο αγαπημένες σας γωνιές στο Ratpack.

Ωστόσο, αυτό δεν αναιρεί την επίπονη φύση της δουλειάς μου κι ας σας φαίνεται αστείο αυτό που λέω. Τα όμορφα μαργαριτάρια βρίσκονται καλά κρυμμένα μέσα στον ινσταγκραμικό ωκεανό και πρέπει να βουτήξεις βαθιά μέσα στα νερά του για να τα ανακαλύψεις και να τα φέρεις στην επιφάνεια. 

Σήμερα, όμως, μια χαρά την ένιωσα καθώς πέτυχα έναν λογαριασμό ο οποίος φαίνεται πως στο εξής θα κάνει τη δουλειά για μένα. Ο λογαριασμός αυτός είναι της Cameron Hammond, μιας επαγγελματία φωτογράφου η οποία αιχμαλωτίζει με το φακό της τις σέξι στιγμές πάμπολλων σπουδαίων θηλυκών από κάθε γωνιά του κόσμου. 

Μία και μία όλες τους, ουσιαστικά μιλάμε για μια Dream Team που έσκασε ανέλπιστα στην οθόνη μου. Θα τις δεις μαζεμένες στο φωτογραφικό άλμπουμ που ακολουθεί.
 
*Μπαμπίνος, νιώθει Ευλογημένος στην τοποθεσία το γραφείο μου*


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved