Η άγρια ομορφιά της Δέσποινας αφήνει υποσχέσεις

Τι όχι;

Εσύ δεν το παθαίνεις κάποιες γυναίκες να σου κάνουν ένα κλικ; Να σου βγάζουν ρε παιδάκι μου κάτι το διαφορετικό, το απροσδιόριστο, κάτι που δε μπορείς να το περιγράψεις ακριβώς, δε βρίσκεις τα λόγια, δε το χωράνε οι λέξεις, δεν καταλαβαίνεις τι είναι ακριβώς αλλά ρε φίλε ξέρεις ότι κάτι είναι. Εγώ το ονομάζω «κλικ» αυτό το κάτι, το «καταραμένο κλικ» που λέγαμε και στα χρόνια του Λυκείου όταν τρώγαμε κόλλημα με κάποιο κορίτσι.

15625391 835556019917250 558397318152323072 n

Σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία ανήκει για μένα η Δέσποινα η Δεσύπρη που την πέτυχα στους διαδρόμους του instagram. Είναι μια κοπέλα με στυλάκι ροκ, που φαίνεται ότι της αρέσουν οι βόλτες, τα ταξίδια, τα μουσεία και τα ηλιοβασιλέματα αν κρίνω καλά από τις φωτογραφίες της.

Κι έχει αυτό το «κλικ», το «καταραμένο κλικ» στον τρόπο που ποζάρει στην κάμερα ρε παιδάκι μου. Την κοιτάς και σκέφτεσαι πως αυτό το βλέμμα αφήνει υποσχέσεις, ιδιαίτερα στη φωτό του εξώφυλλου που βάφεται. Αλλά και στις άλλες που κοιτάει με νόημα την κάμερα.

Δεν ξέρω, μπορεί να είναι μόνο η φαντασία μου που οργιάζει τελικά αλλά πραγματικά ρε Δεσποινάκι, η άγρια ομορφιά σου μου στοιχειώνει τα όνειρα από χθες το βράδυ. Κι έχει και καύσωνα και δε βγαίνει η ζωή μόνο με ανεμιστήρα!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved