Υποκλινόμαστε στη μοντελίσια ομορφιά της Δήμητρας Καραστάθη

Και δίνουμε συγχαρητήρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά για τη φοιτήτριά του.

Αδερφάκι μου μην αρχίζεις με τα μα, τα μου, τα σου και τα λοιπά ότι σαν το κορίτσι της διπλανής πόρτας δεν έχει. Κι εγώ μαζί σου θα συμφωνήσω, πως προτιμώ ένα χυμώδες κορίτσι καθημερινό που μπορεί να με χαζέψει όταν βολτάρω στην Αργυρούπολη παρά κάποια παγωμένη μοντέλα. Αλλά όχι να βγάλουμε και τις μοντέλες άσχημες! Έλεος δηλαδή, όλα έχουν τα όνειρά τους.

 

A post shared by Dimitra Karastathi (@dimitrakrst) on

Αυτά τα γράφω για να σε εισαγάγω στον instragramικό κόσμο της Δήμητρας Καραστάθη που φοίτησε στα τιμημένα έδρανα του Πανεπιστημίου Πειραιά. Μιας κι η κοπέλα έχει μια φωτογένεια που θυμίζει μοντέλο με πολλά χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας επάνω της. Τα δίμετρα πόδια της, ο τρόπος που παίζει με τον φακό και το ανεπιτήδευτο χαμόγελό της θα μπορούσαν άνετα, αν ο κόσμος ήταν πιο δίκαιος, να τη φέρουν σε κάποια μεγάλη φωτογράφιση του Sports Illustrated ή στο GQ.

Επειδή όμως πολλά πράγματα βρίσκονται (κι άλλα χάνονται) στον τεράστιο ωκεανό του ίντερνετ, τη Δήμητρα ακόμη δεν την έχουν ανακαλύψει τα μεγάλα πρακτορεία μόδας. Την ανακάλυψε όμως ο Μπάμπης και σου προσφέρει μια συλλογή φωτογραφιών που μοσχοβολάει από καλοκαίρι και την αθώα ομορφιά της Δήμητρας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved