Βασιλεία Βολανάκη, υπάρχεις στα αλήθεια ή σε φανταστήκαμε;

Αυτό το μουτράκι παίρνει άριστα δέκα στην καρδιά μας.

Ξεκινάς να πιεις τον καφέ σου σαν άνθρωπος με τους κολλητούς και έχεις σκοπό να μιλήσεις για μπάλα, ταινίες και video games. Όσην ώρα περνάνε από δίπλα σου καλογυμνασμένα κορμιά με βραζιλιάνικους γλουτούς καταφέρνεις να γυρίζεις το κεφάλι σου 180 μοίρες αλλά παραμένεις συγκεντρωμένος στην κουβέντα. Όταν όμως εμφανιστεί κάποιο αγγελικό πρόσωπο με σαρκώδη χείλια βγαλμένα από κάποια κολασμένη φαντασίωση χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια. Αυτή είναι η αλήθεια αδερφέ μου, και την ξέρεις κι εσύ καλά.

 

A post shared by Vasileia Volanaki (@vasileiav) on

Κάνε, λοιπόν, την εξής σκέψη: βρίσκεσαι στην κατάσταση που σου περιέγραψα πιο πάνω και εμφανίζεται ένα «μουτράκι» σαν αυτό της Βασιλείας Βολανάκη. Χάνεις το μυαλό σου και ερωτεύεσαι με τη μία, ναι ή όχι;

Διότι το νεαρό μοντέλο με τον υπέροχο instagram λογαριασμό δεν είναι κάτι καθημερινό. Είναι ένα πλάσμα εξωπραγματικό που τις ταιριάζει να φωτογραφίζεται σε μεγάλα περιοδικά του εξωτερικού. Τέτοια γλύκα και τέτοιος συνδυασμός από χείλια-μάτια που σκοτώνουν δεν τα βρίσκεις κάθε μέρα. Άκουσε με που σου λέω. Μέσα σε 20 φωτογραφικές στιγμές μπορείς να χαθείς για πάντα. Να ερωτευτείς κανονικά κι ας την βλέπεις από ιντερνετικά χιλιόμετρα μακριά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved