Ευαγγελία Αραβανή, πόσο ωραία είσαι ρε κοπέλα μου;

Η παρουσιάστρια του X-FACTOR θα μας κρατάει ξάγρυπνους τα βράδια αδέρφια.

Ο Μπάμπης τις γυναίκες τις έχει χωρισμένες στο μυαλό του σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες: υπάρχουν τα τούμπανα, υπάρχουν τα τσικάκια, υπάρχουν δεκάδες άλλες κατηγοριοποιήσεις στο μυαλό μου και, τέλος, υπάρχουν και οι ΚΥΡΙΕΣ. Αυστηρές και μεγαλόπρεπες, σέξι αλλά με μια τεράστια πινακίδα «ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ» να αναβοσβήνει μπροστά στα μάτια σου. Γιατί αν δεν έχεις τα κατάλληλα κυβικά δεν πλησιάζεις φίλος. Ακριβώς όπως η πανέμορφη και λαμπερή σαν αστέρι Ευαγγελία Αραβανή αδερφέ μου που μπορεί να σε τυφλώσει με τη λάμψη της.

Γιατί, δεν στο κρύβω, όποτε βλέπω την παρουσιάστρια του X-FACTOR στην TV με αφήνει ξάγρυπνο βράδια ολόκληρα. Δε μπορώ να σταματήσω να τη σκέφτομαι, να βλέπω ξανά και ξανά σε σινεμασκόπ τις τέλειες αναλογίες της, την θρυλική πίσω κίνησή της και το πρόσωπο που θυμίζει παλιές σταρ του Χόλυγουντ.

Πολλές φορές έχω σκεφθεί «ρε Ευαγγελία, πόσο κούκλα είσαι κοπέλα μου»; Δηλαδή όχι, τώρα σοβαρά, είναι δυνατόν να είναι τόσο τέλεια και παράλληλα τόσο αυστηρή; Ναι είναι ρε γαμώτο. Και γω σκλάβος της ομορφιάς της. Όσο για το γνωστό και μη εξαιρετέο βιντεάκι με το χορευτικό, όπου είχε κλέψει τη δόξα της Στικούδη, σχόλια δεν έχω. Απλά όποτε μου έρχεται στο μυαλό τρέχω στο ψυγείο και ρίχνω παγωμένα νερά πάνω μου μπας και ηρεμήσω.

Τι να λέμε τώρα, το κορίτσι είναι αστέρι από τα λίγα. Όσο για το Instagram της μπορεί να ψαχτείς αδερφέ αλλά να ξέρεις δεν πρόκειται εκεί να δεις πονηρά πράγματα. Είπαμε είναι η ΚΥΡΙΑ η κοπέλα και τα social media της δεν αφήνουν την παραμικρή υπόνοια για κάτι πιο τολμηρό. Όμως έχει κάνει φωτογραφίσεις και την ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Για την τελειότητα που μας χάρισε απλόχερα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved