Χριστίνα, πέθανέ μας λίγο ακόμα.

Μπορείς. 

Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Ισπανία, Τουρκία, Κροατία, Πορτογαλία, ΗΠΑ, Τζαμάικα, Πουέρτο Ρίκο, Μπαχάμες, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σιγκαπούρη και σταματάμε εδώ γιατί το τελευταίο πράγμα που σας ενδιαφέρει είναι να μάθετε όλα εκείνα τα μέρη τα οποία έχει επισκεφθεί κατά καιρούς η Χριστίνα Ζαφειρίου.

Αλλά μεταξύ μας τώρα, για όλους εμάς εδώ στο γραφείο, το γεγονός ότι πέρα από σεξοβόμβα μεγατόνων είναι και ψυχή ταξιδιάρα, ήταν αρκετό ώστε να την αγαπήσουμε ένα τσικ περισσότερο και να την συμπεριλάβουμε στην ιερή λίστα του ΙΤ GIRL.  

Γιατί, όπως και να το κάνουμε, μια γυναίκα που γουστάρει να έχει τους τροχούς της βαλίτσας της σε κίνηση (είτε για να πεταχτεί μέχρι τη Σιγκαπούρη, είτε απλά για να ξοδέψει ένα διήμερο στο Ναύπλιο), είναι μια γυναίκα που λαχταράς να έχεις δίπλα σου. Αρκετά όμως με τις ταξιδιωτικές ιστορίες της Χριστίνας. Αυτές, εξάλλου, μπορείτε να τις τσεκάρετε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφού πρώτα πάρετε μια γεύση από το αν μη τι άλλο πλούσιο (από κάθε άποψη) φωτογραφικό άλμπουμ που σας ετοιμάσαμε. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved