Σόνια, στο γραφείο για πάρτη σου ανάψαμε καπνογόνα

Όχι, αλλά κάπως έπρεπε να τονίσουμε τον ενθουσιασμό μας. 

Χωρίς δεύτερη κουβέντα, η Σόνια μπαίνει χωρίς προκριματικά μέσα στην πεντάδα των καλυτερότερων γυναικών που έχουμε επιλέξει για το IT GIRL. Την αγαπημένη σας στήλη, δηλαδή, που μας δίνει χτυπήματα κουράγιο για να συνεχίζουμε τον δύσκολο δημοσιογραφικό μας αγώνα. 

Και να ξέρετε πως η επιλογή μας αυτή μόνο εύκολη δεν ήταν. Το γιατί, το ξέρει ο Μπαμπίνος, το ξέρουν και οι συνεργάτες μου εδώ στο Ratpack. Μη με πιέζετε, δεν μπορώ να σας πω περισσότερα, ούτε βέβαια θέλω να σας αποκαλύψω πως οι περισσότεροι εδώ μέσα ψηφίζουμε «στήθος» στο αιώνιο δίλημμα «στηθουλίνι-ποπουδάκι» κι ως εκ τούτου η Σόνια ήταν αουτσάιντερ για μια τέτοια επιλογή. 

Παρ' όλα αυτά, πέρασε αέρα...

Αυτό που μας έκανε εντύπωση πάντως, πέρα από το γεγονός ότι φροντίζει με μεγάλη προσοχή τους γλουτούς της, είναι το γεγονός ότι σπάνια θα μας χαρίσει ένα χαμόγελο στο φωτογραφικό υλικό που μοιράζεται μαζί μας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό. Κρίμα ρε συ Σόνια να αφήνεις ανεκμετάλλευτο το βασικό όπλο μιας γυναίκας. Αναμένουμε αλλαγή πορείας και δηλώνουμε βέβαιοι ότι σε αυτήν την περίπτωση μπορείς να χτυπήσεις εύκολα ακόμη και τελικό!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved