Γεωργία, μπορείς να σταματήσεις να βάζεις φωτιά στον Πειραιά;

Σε παρακαλούμε πολύ!

Στο έχω πει. Βγαίνω, γυρίζω, κυκλοφορώ. Δεν κάνω τις κραιπάλες του παρελθόντος -το παραδέχομαι- τότε που πήγαινα με χίλια στην ανηφόρα και μπορεί Πρασκευή βράδυ να έβγαινα στην αγαπηγμένη μου Αργυρούπολη και το Σάββατο με έβρισκες Θεσσαλονίκη. Ντάξει, αυτά τα έχω κόψει, αλλά συχνά πυκνά κατηφορίζω προς Πειραιά μεριά, όπου η περιοχή της Τρούμπας έχει πάρει τα πάνω εδώ και κάνα-δυο χρόνια.

Χωνευτήρι η Τρούμπα, με μπαρ, κλαμπ, εστιατόρια με εξωτικές κουζίνες. Ντάξει, το σταματάω εδώ γιατί δεν κάνω ρεπορτάζ διασκέδασης, αν και αναγνωρίζω ότι και τα δικά μου κομμάτια σε διασκεδάζουν.

Ήμασταν στην Τρούμπα, που λες, και μπαίνουμε ξαφνικά σε ένα μαγαζί (δεν μπορώ να πω ποιο, αλλά ήταν από τα δυνατά της περιοχής), παίρνουμε τα ποτά μας και όπως είμαι έτοιμος να πιω την πρώτη γουλιά, βλέπω αυτό:

 

???

A post shared by ? (@georgiameg_) on

 

Καταλαβαίνεις, ε; Καταλαβαίνεις τι έμαθα;

Ρώτησα και έμαθα. Γεωργία το όνομα της και θαυμαστές οι χορογραφίες της. Είναι petite (εμένα αυτό μου αρέσει), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν καταφέρνει να μαγνητίζει το βλέμμα σου. Κάθε άλλο.

Και να μην ξεχάσω: Ακολούθησέ τη στο Instagram, γιατί ο λογαριασμός της είναι θησαυρός. Και θα έλεγα ότι είναι σχετικά καλά κρυμμένος θησαυρός, αφού η Γεωργία δεν έχει ξεπαράσει ακόμα το ορόσημο των 10.000 followers. Αλλά δεν πειράζει, είναι σε καλό δρόμο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved