Νιώσε τη μεσογειακή παραζάλη της Άννας Μαρίας

Η γυναίκα που θα έκανε περήφανη της Μπελούτσι.

Για την Άννα Μαρία Αναγνωστοπούλου, που παλιότερα είχε ποζάρει και σε εξώφυλλο του Maxim, νομίζω ότι ισχύει κάτι στο οποίο μάλλον θα συμφωνήσεις: Πανέμορφα τα αγγελάκια της Vicotria’s Secret (με αρχηγό την Ανδριάνα Λίμα), αλλά, να, νιώθεις διαφορετικά όταν αντικρύζεις ένα μεσογειακής ομορφιάς κορμί.

Το εκτιμάς και το προσέχεις το σώμα με τις καμπύλες. Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα πρότυπα ομορφιάς έχουν αφήσει στο περιθώριο ένα χυμώδες μεσογειακό κορμί, και έτσι βλέπουμε πιο σπάνια τέτοιες γυναίκες ή αν όντως εκπέμπουν τόσο πολύ ερωτισμό ώστε μας κάνουν να παραμιλάμε μόλις τις αντικρύσουμε.

Όλα αυτά τα λέω γιατί βρίσκουν τέλεια εφαρμογή στην περίπτωση της Άννας Μαρίας Αναγνωστοπούλου, για την οποία θα ένιωθε υπερήφανη ακόμα και Μόνικα Μπελούτσι. Θα ήταν όνειρό μας να της βλέπαμε δίπλα-δίπλα ως τις ιέριες της τόσο ανθρώπινης και σαρκικής ομορφιάς της Μεσογείου.

Η Άννα Μαρία είναι εξαιρετικά φωτογράφος, γεγονός που εξηγεί την υψηλή αισθητική του προσωπικού account στο Instagram στο όποιο μπορείς να βρεις και μερικές δικές της δουλειές. Πέρα από αυτό όμως, είναι μια γυναίκα που έχει μάθει να αγαπά το κορμί της (μόνιμα τα #curves και #curvesarebeautiful) και να αποδεικνύει σε κάθε της σχεδόν ποστ ότι ο ερωτισμός και η θυληκότητα δεν έχουν να κάνουν με τις «σωστές» αναλογίες, αλλά με αυτό που έχεις μέσα σου. Και η Άννα Μαρία διαθέτει αστείρευτα κοιτάσματα και από τα δύο.

Εξάλλου, αν όλα τα προηγούμενα δεν είχαν την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα, τότε δεν βρισκόταν πριν λίγες μέρες συνεργάτης του Ratpack να απάντησει σε παράπονο αδύνατης συναδέλφου για τα κιλά που πήρε η ίδια μέσα στις γιορτές το εξής αυτονόητο: «Γιατί το κάνετε αυτό, είναι πιο ωραίες οι γυναίκες με ‘‘πιασίματα’’».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved