Δήμητρα θα μας πεις σε ποιο μπαρ δουλεύεις;

Ή θα μας αφήσεις να ξεροσταλιάζουμε στο instagram;

Μάγκες τα έχουμε πει ξανά, υπάρχουν κάποια επαγγέλματα με τα οποία  έχουμε αιώνια καψούρα. Όταν έχεις περάσει μια εφηβεία να μεθάς κάθε Σάββατο στο μπαρ που δούλευε η Λίζα από τη Β΄Λυκείου μπας και την βγάλεις γκόμενα είναι λογικό να σου έχει μείνει κόλλημα με τις κοπέλες που δουλεύουνε σέρβις.

Αυτή εδώ φίλτατοι είναι η Δήμητρα η Πετρή. Απόφοιτος της σχολής γραφικών τεχνών Vakalo, φλέβα καλλιτεχνική, της αρέσει να χορεύει, της αρέσει το τραγούδι το λαϊκό, της αρέσει να φωτογραφίζεται, έχει δουλέψει σε μπαρ αθηναϊκά και νησιώτικα και με τέτοιο κορμί ένα είναι το σίγουρο: «ζωγραφίζει»

Αχ ρε Δήμητρα, αχ. Τώρα εκτός από τα live σερβιτόρες έχω και κάτι «πρόσωπα» σαν και το δικό σου και κολλάω και στο instagram. Θα μας πεις σε ποιο μπαρ δουλεύεις; Μια ματιά να σου ρίξουμε από κοντά, ένα χαμόγελο χάρισέ μας και θα λιώσουμε σαν παγωτό.

mesi

[Γιατί ρε μάγκες εσείς δεν ξεροσταλιάζετε στις μπάρες με την ελπίδα να σας ρίξει ένα βλέμμα το κορίτσι που δουλεύει; Άντε μπράβο, να λέμε αλήθειες εδώ. Τσεκάρετε τώρα τις επιλεγμένες photo και μετά ελάτε και πείτε μου πως δεν είναι οι «μπαργούμεν» κόλλημα]



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved