Η Ελεάννα Παλαιολόγου θέλει να πάει μαζί σου για βρώμικο

Για junk food μιλάμε, πονηρίδη.

Αυτά είναι κορίτσια, αυτές είναι γυναίκες! Και εξηγούμαι: Η Ελεάννα Παλαιολόγου θα σε κάνει να λιώσεις, να ιδρώσεις, να δεις τα ραδίκια ανάποδα. Personal trainer είναι και χρέος της είναι να σε κρατάει fit. Και φυσικά, να διατηρείται και η ίδια fit. Επίσης, ασχολείται με το μοντελινγκ, επομένως έχει ένα ακόμα σοβαρό λόγο να προσέχει τη σώμα της και τη διατροφή της.

Όταν όμως τη ακούς να λέει ότι συχνά-πηγαίνει στην καντίνα στη Μιχαλακοπούλου για κοτομπουκιές και βρώμικο, τότε δεν έχεις παρά να σηκωθείς όρθιος και να αρχίσεις να χειροκροτείς.

Εντάξει; Φαντάζομαι ήσουν όσο ενθουσιώδης έπρεπε.

Μπράβο σου, Ελεάννα, γιατί ειλικρινα έχουμε βαρεθεί όλες αυτές που τη βγάζουν με μαρουλόφυλλα και κινόα και όταν τρώμε ένα τίμιο hot dog μας κοιτούν με ένα ύφος αηδίας λες και γδέδρνουμε μικρές φώκιες.

Κατά τα άλλα, η 22χρονη Ελεάνα είναι η δύναμη που έρχεται. Να το θυμάσαι αυτό, να σημειώσεις το όνομα της γιατί όσο περνά ο καιρός θα το συναντάς όλο και πιο συνχά. Το προφίλ της στο Instagram είναι πολύ δυνατό, μετρά 68.000 followers, και τίποτα που θα δεις εκεί δεν είναι τυχαίο.

Η Ελεάνα δίνει το 100% σε κάθε ποστ, όπως κάνουν και όλα τα πετυχημένα μοντέλα στο εξωτερικό, και καταφέρνει να διατηρεί μια αξιοθαύμαστη ισορροπία ανάμεσα σε ταξίδια, μόδα, feelgood διάθεση, extreme εμπειρίες και sexyness.

Ξέρουμε βέβαια, ότι εσύ θα το κοιτάξεις αποκλειστικά για την  μόδα.  Μην σε καθυστερούμε άλλο. Θα ανυπομονείς να δεις τα μαγιό της.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved