Τι περιμένει το ζώδιό σου στο ξεκίνημα του σχολείου: Δες τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις

Oι Teen Queen προβλέψεις της εβδομάδας για κάθε ζώδιο.

Τι περιμένει το ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα που ανοίγουν τα σχολεία; Οι αστρολογικές προβλέψεις για εφήβους για την εβδομάδα 10-16/2018 είναι εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Η συνάντησή σου με ένα πρόσωπο μπορεί να αποδειχθεί μια όμορφη γνωριμία μεγάλης διάρκειας, γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσεις τα σωστά στοιχεία του, για να μην χαθείτε! Την εβδομάδα αυτή το πρόγραμμά σου είναι γεμάτο και είναι πολλές οι εργασίες που δεν μπορείς να αποφύγεις… Προτίμησε την Πέμπτη ή το Σάββατο αν θέλεις να είσαι περισσότερο συγκεντρωμένη για να πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να πας μια βολτούλα την Κυριακή και να μην μείνεις μέσα τρώγοντας ανθυγιεινά σνακ.

ΤΑΥΡΟΣ
Προσπάθησε να μην έρθεις σε κόντρα με τους γονείς σου σήμερα και να είσαι προσεκτική. Ο μικρός σου αδερφός θέλει απλώς να σε βοηθήσει να… βγάλεις καθαρή την Τετάρτη, γι’ αυτό μην είσαι αυστηρή μαζί του. Οι πράξεις σου μιλούν περισσότερο από τα λόγια και ίσως θα πρέπει να συγκρατήσεις λίγο τα νεύρα σου αυτήν την εβδομάδα, ειδικά μεταξύ Πέμπτης - Σάββατου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα έχεις την ευκαιρία να εντυπωσιάσεις τα πλήθη, όμως μην το βάλεις κάτω εάν δεν τα καταφέρεις όσο θα ήθελες. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχεις ξανά την ευκαιρία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, χάρη στο Φεγγάρι. Είναι ωραίο να περπατάς σε νέα μονοπάτια, όμως θα πρέπει πάντα να θυμάσαι τον δρόμο για τον γυρισμό στο σπίτι. Ένα καρδιοχτύπι επιστρέφει μεταξύ Πέμπτης – Σαββάτου και η επόμενη κίνηση… είναι δική σου!

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο Teen.queen.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved