Ο Μεϊγουέδερ δεν θα ανεχτεί τις εκτός κανονισμών γροθιές του ΜακΓκρέγκορ

Ο Ιρλανδός μάλλον θα πρέπει να αλλάξει αρκετά από το αγωνιστικό στυλ του.

Η αλήθεια είναι ότι επικοινωνιακά ο Μακγκρέγκορ έχει το πάνω χέρι σε σχέση με τον Φλόιντ Μεϊγουέδερ, ας πούμε ποιος θα ξεχάσει το σακάκι ή ότι δεν αφήνει δήλωση για δήλωση να πέσει κάτω (είτε προέρχεται από τον αντίπαλό του είτε όχι).

Στον αγώνα όμως της 26ης Αυγούστου, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, διότι θα είναι και διαφορετικοί οι κανόνες από αυτούς που έχει συνηθίσει ο Ιρλανδός.

Ο Μεϊγουέδερ λοιπόν βλέποντας το βίντεο από το σπάρινγκ του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι πολλές από τις γροθιές του απαγορεύονται στην επαγγελματική πυγμαχία.

«Αρπάζει ή ρίχνει γροθιές πίσω από το κεφάλι –αυτά απαγορεύονται», σχολίασε χαρακτηριστικά. «Ωστόσο, δεν ανησυχώ. Εγώ συνεχίζω να προετοιμάζομαι και είμαι βέβαιος ότι εκείνη τη στιγμή ο διαιτητής θα κάνει σωστά τη δουλειά του.

Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που ο ΜακΓκρέγκορ δέχθηκε να αγωνιστεί με κανόνες πυγμαχίας, τότε θα πρέπει να αλλάξει αρκετά το στυλ του. Εξάλλου, αυτό ήταν και το βασικό επιχείρημα του Ταίσον όταν του ζητήθηκε να εξηγήσει γιατί δεν δίνει ούτε μία πιθανότητα στον ΜακΓκρέγκορ να κερδίσει.

Και μάλλον δεν έχει άδικο (όχι στην πρόβλεψη) αλλά για το γεγονός ότι αυτός που ξεβολεύεται περισσότερο άρα έχει μειονέκτημα σε σχέση με τον αντίπαλό του, είναι ο ΜακΓκρέγκορ.

Υπομονή μια εβδομάδα έμεινε μέχρι τη μεγάλη αναμέτρηση του Λας Βέγκας. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved