Πως θα κρατήσεις το μούσι σου στην τέλεια κατάσταση;

3 απλά βήματα grooming.

Το μουστάκι πολύ εμίσησαν, τα μούσια κανείς! Κι όσο κι αν μας λένε πως έχουν φύγει από τη μόδα, εμείς η αλήθεια είναι ότι όπου σταθούμε και όπου βρεθούμε βλέπουμε τυπάδες που εκτρέφουν μούσια –άλλοι περιποιημένα, κι άλλοι λες και μόλις κατέβηκαν από κάποιο χωριό με το look του μπάρμπα τους του Μήτσου.

Αν, λοιπόν, έχεις κι εσύ μούσια και σε ενδιαφέρει να τα κρατάς στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, άκου αυτούς τους 3 βασικούς κανόνες grooming που θα σε βοηθήσουν.

1. Να επιλέξεις το στυλ που σου ταιριάζει

Αν δεν είσαι ιδιαίτερα τριχωτός, κι αν μάλιστα κάποιοι κακότροποι φίλοι σου σε φωνάζουν «σπανό», καλό είναι να τα κρατάς αρκετά κοντά τα μούσια σου για ευνόητους λόγους. Στην αντίθετη περίπτωση άστα να μακρύνουν όσο θες –αρκεί να μη μοιάσεις με τον Γκάνταλφ στο τέλος.

2. Ο τρόπος ζωής σου τα επηρεάζει

Ναι, καλά άκουσες. Όπως τα μαλλιά, όπως το στομάχι, όπως κάθε όργανο του σώματός σου τελικά. Ένας υγιεινός τρόπος ζωής θα τα βοηθήσει να είναι λαμπερά και να μην είναι αποξηραμένα. Στην αντίθετη περίπτωση: τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια (ή τα μούσια στην περίπτωσή μας).

3. Φρόντιζέ τα και κούρευέ τα!

Υπάρχουν προϊόντα για σένα, ανδρικής περιποίησης, γνωστά κι ως beard oils. Αν δεν είσαι τέτοιος τύπος, πάμε πάσο. Αλλά αγόρασε τουλάχιστον μια ξυριστική μηχανή για να τα κουρεύεις που και που και να τα φέρνεις στο σχήμα που θες! Να ξέρεις πιάνουν κι αυτά ψαλίδα σαν τα μακριά μαλλιά –αν δεν τα περιποιείσαι ποτέ. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved